העוף הדביק של אמא משנת 1972
העוף הדביק של אמא משנת 1972 נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 953 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו קטשופ, מים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת גזר (1972), האורז הספרדי של אמא, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא.
הוראות
לשפשף את העוף עם מלח שום מכל הצדדים. אפשר לנוח במשך 30 דקות עד 1 שעה במקרר.
מקציפים את הביצים היטב בצלחת רדודה; מניחים את עמילן התירס בצלחת רדודה אחרת. טובלים כל חתיכת עוף לתוך ביצה מוכה רול בקורנפלור עד מצופה היטב. לנער את עודף קורנפלור.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מבשלים את העוף, כמה חתיכות בכל פעם, עד הקרום הוא חום זהוב, על 5 דקות; לנקז על מגבות נייר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם רדיד אלומיניום.
מניחים את העוף לתבנית האפייה כך שהחתיכות נוגעות זו בזו.
מערבבים יחד את הסוכר, חומץ, מים, קטשופ, רוטב סויה, ורוטב פלפל חריף בסיר על חום בינוני עד התערובת מגיעה לרתיחה והסוכר מומס.
יוצקים את הרוטב על העוף, ציפוי ביסודיות עם רוטב.
אופים את העוף ברוטב עד המיצים לרוץ ברור, צוף עם רוטב כל 10 דקות, במשך 40 עד 50 דקות. להפוך את החלקים על באמצע אפייה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).