העוף הטוב ביותר במרינדה של לינדה היא מנה עיקרית נטולת גלוטן, נטולת חלב וקטוגנית. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-40 גרם שומן. תמורת 2.72$ למנה, המתכון הזה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-55 דקות. עם ציון ספונקולרי של 45%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ממרח BLT של לינדה, קולסלאו אסייתי של לינדה ותבשיל ברוקולי של לינדה.
הוראות
1
מניחים את שמונת המרכיבים הראשונים בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים 2 כוסות מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
להוסיף עוף; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים 4 שעות או לילה. מכסים ומקררים את שאר המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מסננים את העוף, זורקים את המרינדה בשקית. צולים עוף, מכוסה, על אש בינונית 40-45 דקות או עד שהמיץ מתבהר, הופכים מדי פעם ומזלפים במרינדה שמורה במהלך 15 הדקות האחרונות.