העוף הקל של ליסה
. לכו לחנות ותביאו פלפלים, תבלינים, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: עוף פסטו א לה ליסה, ליסה טקסס עוף טאקו הלילה, ו הגרנולה של ליסה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית מערבבים את שמן הזית, מלח שום, פטרוזיליה, עירית, פלפל, תיבול מפרץ ישן ומלח תיבול. לשפשף את חזה העוף עם 1/2 התערובת, ומניחים את השדיים בתבנית אפייה בינונית.
לזרוק את הפלפלים הירוקים, עגבניות, בצל אדום עם תערובת שמן זית הנותרים. תארגן את העוף.
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, מערבבים את הירקות פעם אחת, עד שהירקות רכים, העוף כבר לא ורוד, והמיצים שלו נקיים.