קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

העיר סביצ'ה

העיר סביצ'ה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. גשו לסופר וקנו צדפות ים, פלפל קאיין, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה די טוב. נסו נערת העיר "בראון סיטי ג' מבליה, דון סביצ'ה {} וסביצ' ה ספר בישול מטבח פרואני {בגידה}, ו סביצ'ה דה קאמר קון קוקו (סביצ' ה שרימפס קוקוס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את שרירי הצד הקשוחים מהצדפות, במידת הצורך; פורסים צדפות לשניים אופקית.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2
ממלאים סיר של 1 ליטר 3/4 מלא במים מומלחים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים צדפות ומנמיכים את האש לרתיחה חשופה. לחלוט צדפות עד רק מבושל דרך, על 1 דקה. השתמש בכף מחוררת כדי להעביר את הצדפות לקערת מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחזירים את המים לרתיחה וצונחים שרימפס באותו אופן, מעבירים אותם לקערת מי קרח לאחר שהם הופכים אטומים בפנים והופכים ורודים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מסננים היטב את הצדפות והשרימפס ומייבשים; מניחים אותם בקערת זכוכית או קרמיקה ויוצקים מיץ ליים ומיץ תפוזים. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים את רוב המיץ מפירות הים (פשוט משאירים אותו לח) ומערבבים פנימה גרידת תפוז, בצל אדום, פלפלים אדומים וצהובים, עגבנייה, פלפל צ ' ילי, כוסברה, מלח, כמון ופלפל קאיין. מקררים 30 דקות נוספות. רגע לפני ההגשה מערבבים בעדינות אבוקדו ומזלפים את הסביצ ' ה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מגישים כוסות מרטיני או כוסות מרגריטה נבע.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'