העיר סביצ'ה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. גשו לסופר וקנו צדפות ים, פלפל קאיין, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה די טוב. נסו נערת העיר "בראון סיטי ג' מבליה, דון סביצ'ה {} וסביצ' ה ספר בישול מטבח פרואני {בגידה}, ו סביצ'ה דה קאמר קון קוקו (סביצ' ה שרימפס קוקוס) (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את שרירי הצד הקשוחים מהצדפות, במידת הצורך; פורסים צדפות לשניים אופקית.
ממלאים סיר של 1 ליטר 3/4 מלא במים מומלחים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים צדפות ומנמיכים את האש לרתיחה חשופה. לחלוט צדפות עד רק מבושל דרך, על 1 דקה. השתמש בכף מחוררת כדי להעביר את הצדפות לקערת מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מחזירים את המים לרתיחה וצונחים שרימפס באותו אופן, מעבירים אותם לקערת מי קרח לאחר שהם הופכים אטומים בפנים והופכים ורודים, 2 עד 3 דקות.
מסננים היטב את הצדפות והשרימפס ומייבשים; מניחים אותם בקערת זכוכית או קרמיקה ויוצקים מיץ ליים ומיץ תפוזים. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
יוצקים את רוב המיץ מפירות הים (פשוט משאירים אותו לח) ומערבבים פנימה גרידת תפוז, בצל אדום, פלפלים אדומים וצהובים, עגבנייה, פלפל צ ' ילי, כוסברה, מלח, כמון ופלפל קאיין. מקררים 30 דקות נוספות. רגע לפני ההגשה מערבבים בעדינות אבוקדו ומזלפים את הסביצ ' ה בשמן זית.
מגישים כוסות מרטיני או כוסות מרגריטה נבע.