קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

הפאלאק פאניר של רוזי

הפאלאק פאניר של רוזי
Rosy's Palak Paneer היא מנה עיקרית הודית. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-20 גרם חלבון, 44 גרם שומן ובסך הכל 517 קלוריות. מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וקטוגני זה מגיש 4 . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו זרעי כמון, פאניר, ג'ינג'ר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותם היום. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 77%, המנה הזו מוצקה. Palak Paneer | בסגנון מסעדה פנג'בי Palak Paneer, ארוחת ערב הערב: Palak Aalu, Palak Paneer's Cousin, וארוחת ערב הלילה: Palak Aalu, Palak Paneer's Cousin דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ממיסים גהי בסיר על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה שום וזרעי כמון; מבשלים עד שהשום מתרכך, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
גיגי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים רסק עגבניות, ג'ינג'ר, 1 כפית גראם מסאלה, מלח, בצל ומים. מגבירים את האש לבינונית ומערבבים עד שרסק העגבניות נמס. מבשלים לאט במשך שעה אחת, מוסיפים מים לפי הצורך כדי לשמור על עקביות דמוית רוטב.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מערבבים את התרד ומבשלים עד שהוא חם, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4
מוסיפים פאניר ומניחים להתבשל 5 דקות נוספות, או עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
PaneerPaneer
5
יוצקים לצלחת הגשה ומפזרים כוסברה ושארית גראם מסאלה.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז

יין מומלץ: ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוד נוצץ

ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוזה נוצץ הם הבחירות המובילות שלי עבור Palak Paneer. היין הטוב ביותר לאוכל הודי יהיה תלוי במנה, כמובן, אך ניתן להגיש את המנות הללו מצונן ובעל מתיקות מסוימת כדי להשלים את החריפות והטעמים המורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.