הפוך סופגניות קדימה
הפוך סופגניות קדימה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 דקות. אם יש לכם מים חמים, סוכר, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו איך לעשות סופגניות (עם וידאו) וקפה-ביסקוף-בייקון סופגניות, קדימה שקשוקה, ו מאפה ביצים מוכן מראש (מתכונים דומים).
הוראות
שים את המים החמים בקערת ערבוב ומפזרים את השמרים על זה.
בואו לעמוד במשך 5 דקות להוכחה.
מוסיף את החלב, וניל, סוכר, מלח, ביצה, קיצור, ו 1 כוס הקמח.
מערבבים במשך כמה דקות במהירות נמוכה, או ערבוב עם כף עץ. מקציפים את שאר הקמח 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק כבר לא נדבק לקערה. ללוש במשך כ 5 דקות, או עד חלקה וגמיש. הערה: אני ממליץ לעשות זאת עם הוו הבצק של מערבל לעמוד.
מניחים את הבצק בקערה משומנת, ומכסים. הגדר במקום חם לעלות עד כפול (שעה).להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח, בעדינות להתגלגל עד עובי 1/2 אינץ'.
חותכים עם חותך סופגניות משוריין או להשתמש בחלק העליון של כוס שתייה עבור הסופגנייה ו corer תפוח עבור החור.
בואו סופגניות לשבת בחוץ כדי לעלות שוב עד כפול או אם עושים סופגניות לילה, לשים אותם במחבת מתכת 13×9 אינץ ' מצופה בקמח, לכסות את המחבת עם ניילון לעטוף להכניס למקרר לילה.כאשר מוכן לעשות את הסופגניות, להסיר את הסופגניות שנוצרו מהמקרר ולתת להם לבוא לטמפרטורת החדר.הכן את הזיגוג: להמס חמאה בסיר על חום בינוני. מערבבים בסוכר ווניל של ממתקים עד חלקה.
הסר מהחום, ומערבבים במים חמים כף אחת בכל פעם עד הדובדבן הוא דק במקצת, אבל לא מימי. תניח בצד.
שמן חום במחבת עמוקה או מחבת כבדה גדולה ל 350 מעלות F (175 מעלות C). החליקו סופגניות לתוך השמן החם באמצעות מרית רחבה משומנת בשמן או קיצור קטן. להפוך סופגניות מעל כפי שהם עולים אל פני השטח. מטגנים סופגניות בכל צד עד חום זהוב-שלי לקח בערך 2 דקות לכל צד.
הסר שמן חם, כדי לנקז על מתלה חוט. טובלים סופגניות לתוך זיגוג בעוד עדיין חם, ולהגדיר על מדפים חוט כדי לנקז עודף. שמור גיליון עוגיות או מגש מתחת למדפים לניקוי קל יותר. תלוי כמה גדול אתה חותך את הסופגניות שלך, אתה צריך לקבל על 7 או 8.