קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות92
מגזין

הפיצה של הגנן

הפיצה של הגנן
המתכון של הגנן פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 1158 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך חבילת g שמרים, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח סולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סולת סופלה כקינוח. נסו עוגת הגנן, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא קמצוץ סוכר לתוך המים החמים בקערה קטנה ומפזרים את השמרים מעל {שמרים ניזונים מסוכר אז זה עוזר להעיר אותו ולקבל את זה הולך}.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים 3 כוסות/385 גרם של קמחים ומלח יחד בקערה גדולה או קערה של מערבל לעמוד לשלב {הזמנת 1/4 כוס/30 גרם קמח מאוחר יותר}. הפוך היטב במרכז ויוצקים בתערובת השמרים. מערבבים עם מזלג או וו הבצק כדי לעשות בצק מדובלל. אם ביצוע הבצק ביד, מערבבים במרץ עם כף עץ לעבוד גלוטן במשך כ 5 דקות עד הבצק הוא חלק. ואז להפוך על משטח מקומח קל ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 5 דקות, הוספת קומץ קטן של קמח לפי הצורך רק כדי לשמור אותו מלדבק. אם אתה משתמש במערבל לעמוד מצויד וו הבצק, להכות על מהירות גבוהה עד הבצק מגיע יחד וסוטר בצד של הקערה, על 5 דקות, הוספת עד 1/4 כוס / 30 גרם יותר קמח לפי הצורך כדי ליצור כדור מלוכד.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחלקים את חצי הבצק {לפיצות גדולות} או לרבעים {לפיצות קטנות} ויוצרים כדורים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מניחים כל כדור בצק בשקית ניילון משומנת, אטמים ומקררים בין לילה {הוא נעשה גמיש יותר כשהוא יושב בין לילה} או עד 3 ימים{או קופאים עד 1 שבוע}.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
הסר את הבצק מהמקרר 2 שעות לפני שאתה מתכנן לבשל. שמן שתיים או ארבע קערות {תלוי אם אתם מכינים שתי פיצות גדולות או ארבע פיצות בודדות}. הפעל כל כדור בצק בקערה כדי מעיל בשמן; לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף / להיצמד הסרט. צייר עיגול סביב החלק העליון כדי לסמן היכן הבצק נמצא כעת, כך שתוכל לצפות בו מתרחב. להפריש במקום חם עד הוכפל, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים אבן פיצה על המדף התחתון של התנור שלך. מחממים התנור ל 475°f / 240°C / גז 9 לפחות 45 דקות לפני שאתם מתכננים לאפות את הפיצות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אבק קל משטח נקי ואת הבצק עם קמח. לחץ וטפוח כל כדור בצק לתוך מלבן או עגול. ברגע שיש לך את הצורה הבסיסית שאתה רוצה, למתוח את הבצק על ידי עטיפה אותו על הגב של הידיים ואת פרקי הידיים, לתת לו לתלות כך כוח המשיכה עושה את העבודה. לפיצות גדולות יותר, יש לשאוף לסיבוב של 7 על 12 אינץ '/17-על 30.5 ס "מ או סיבוב של 12 אינץ' /30.5 ס "מ; לפיצות בודדות, לשאוף ל-6 עד 9 אינץ' /15 עד 23 ס " מ או מלבן לפיצות קטנות וקרחונים, תלוי עד כמה אתם אוהבים את הבצק שלכם. {אל תדאגו אם זה מעוות. מכסים את הבצק במגבת עד האפייה .
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
בנדיבות אבק קליפת פיצה או אפיית גיליון / מגש עם קמח תירס ולשכב על הבצק, רועד את הקליפה או גיליון/מגש הלוך ושוב קצת כדי לוודא את הבצק מחליק בקלות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
קוצצים או פורסים את כל הירקות לחתיכות קטנות שיבשלו במהירות בתנור החם. למעלה הפיצות עם כל ציפוי שצריך להיות מבושל או נמס, כמו גבינה, שום פרוס, פטריות, וחתיכות קטנות של ירקות שצריך מבושל דרך{המפתח הוא להשתמש ביד קלה כאן, שכן פיצות overtopped נוטות להפוך רטוב}, חלוקת התוספות בין כל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
החלק את הפיצה על האבן {או בשל ישירות על תבנית האפייה} ואפה פיצות גדולות יותר אחת בכל פעם, קטנות יותר שתיים בכל פעם, עד שנפיחות, פריך ואופים באופן שווה, בערך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר העליון עם חומרי גלם טריים כמו תירס מגולח, עגבניות פרוסות, בזיליקום טרי, ארוגולה/רוקט, או סורל. גילוח או grate פרמזן טרי-רג ' יאנו מעל, טפטוף עם שמן הזית הטוב ביותר שלך, ואת העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
סורל.סורל.
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
12
קבל שמרים חכם
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
13
אם מעולם לא עבדת עם שמרים לפני, או אם אין לך מדחום כדי לבדוק את הטמפרטורה של המים, נסה את זה: לטבול את האצבע במים החמים. זה צריך להיות קצת יותר חם מאשר טמפרטורת הגוף שלך, או במילים אחרות, על כמו אמבטיה חמה מאוד. כדי לבדוק שוב את השיפוט שלך, מפזרים רק כמה גרגרי שמרים על המים. אם הם מתרככים ונושפים לתוך המים, הטמפרטורה היא כנראה בדיוק כמו שצריך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
14
מוסיפים את השמרים הנותרים ומניחים בצד עד קצף {כמו קצף גילוח} ומתרככים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
15
מתוך ספר הבישול החדש: רעיונות טריים ומתכונים מודרניים לבישול עם & זה על ידי שרה קופלנד. טקסט זכויות יוצרים © 2012 על ידי שרה קופלנד; תמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי שרה רמינגטון. Published by Chronicle Books LLC.