המתכון של הגנן פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 1158 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך חבילת g שמרים, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח סולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סולת סופלה כקינוח. נסו עוגת הגנן, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא קמצוץ סוכר לתוך המים החמים בקערה קטנה ומפזרים את השמרים מעל {שמרים ניזונים מסוכר אז זה עוזר להעיר אותו ולקבל את זה הולך}.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מערבבים 3 כוסות/385 גרם של קמחים ומלח יחד בקערה גדולה או קערה של מערבל לעמוד לשלב {הזמנת 1/4 כוס/30 גרם קמח מאוחר יותר}. הפוך היטב במרכז ויוצקים בתערובת השמרים. מערבבים עם מזלג או וו הבצק כדי לעשות בצק מדובלל. אם ביצוע הבצק ביד, מערבבים במרץ עם כף עץ לעבוד גלוטן במשך כ 5 דקות עד הבצק הוא חלק. ואז להפוך על משטח מקומח קל ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 5 דקות, הוספת קומץ קטן של קמח לפי הצורך רק כדי לשמור אותו מלדבק. אם אתה משתמש במערבל לעמוד מצויד וו הבצק, להכות על מהירות גבוהה עד הבצק מגיע יחד וסוטר בצד של הקערה, על 5 דקות, הוספת עד 1/4 כוס / 30 גרם יותר קמח לפי הצורך כדי ליצור כדור מלוכד.
מחלקים את חצי הבצק {לפיצות גדולות} או לרבעים {לפיצות קטנות} ויוצרים כדורים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מניחים כל כדור בצק בשקית ניילון משומנת, אטמים ומקררים בין לילה {הוא נעשה גמיש יותר כשהוא יושב בין לילה} או עד 3 ימים{או קופאים עד 1 שבוע}.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
5
הסר את הבצק מהמקרר 2 שעות לפני שאתה מתכנן לבשל. שמן שתיים או ארבע קערות {תלוי אם אתם מכינים שתי פיצות גדולות או ארבע פיצות בודדות}. הפעל כל כדור בצק בקערה כדי מעיל בשמן; לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף / להיצמד הסרט. צייר עיגול סביב החלק העליון כדי לסמן היכן הבצק נמצא כעת, כך שתוכל לצפות בו מתרחב. להפריש במקום חם עד הוכפל, על 2 שעות.
מניחים אבן פיצה על המדף התחתון של התנור שלך. מחממים התנור ל 475°f / 240°C / גז 9 לפחות 45 דקות לפני שאתם מתכננים לאפות את הפיצות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אבק קל משטח נקי ואת הבצק עם קמח. לחץ וטפוח כל כדור בצק לתוך מלבן או עגול. ברגע שיש לך את הצורה הבסיסית שאתה רוצה, למתוח את הבצק על ידי עטיפה אותו על הגב של הידיים ואת פרקי הידיים, לתת לו לתלות כך כוח המשיכה עושה את העבודה. לפיצות גדולות יותר, יש לשאוף לסיבוב של 7 על 12 אינץ '/17-על 30.5 ס "מ או סיבוב של 12 אינץ' /30.5 ס "מ; לפיצות בודדות, לשאוף ל-6 עד 9 אינץ' /15 עד 23 ס " מ או מלבן לפיצות קטנות וקרחונים, תלוי עד כמה אתם אוהבים את הבצק שלכם. {אל תדאגו אם זה מעוות. מכסים את הבצק במגבת עד האפייה .
בנדיבות אבק קליפת פיצה או אפיית גיליון / מגש עם קמח תירס ולשכב על הבצק, רועד את הקליפה או גיליון/מגש הלוך ושוב קצת כדי לוודא את הבצק מחליק בקלות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
קוצצים או פורסים את כל הירקות לחתיכות קטנות שיבשלו במהירות בתנור החם. למעלה הפיצות עם כל ציפוי שצריך להיות מבושל או נמס, כמו גבינה, שום פרוס, פטריות, וחתיכות קטנות של ירקות שצריך מבושל דרך{המפתח הוא להשתמש ביד קלה כאן, שכן פיצות overtopped נוטות להפוך רטוב}, חלוקת התוספות בין כל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
החלק את הפיצה על האבן {או בשל ישירות על תבנית האפייה} ואפה פיצות גדולות יותר אחת בכל פעם, קטנות יותר שתיים בכל פעם, עד שנפיחות, פריך ואופים באופן שווה, בערך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר העליון עם חומרי גלם טריים כמו תירס מגולח, עגבניות פרוסות, בזיליקום טרי, ארוגולה/רוקט, או סורל. גילוח או grate פרמזן טרי-רג ' יאנו מעל, טפטוף עם שמן הזית הטוב ביותר שלך, ואת העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
Parmigiano Reggiano
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
חזה עוף רוטיסרי
סורל.
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
12
קבל שמרים חכם
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
13
אם מעולם לא עבדת עם שמרים לפני, או אם אין לך מדחום כדי לבדוק את הטמפרטורה של המים, נסה את זה: לטבול את האצבע במים החמים. זה צריך להיות קצת יותר חם מאשר טמפרטורת הגוף שלך, או במילים אחרות, על כמו אמבטיה חמה מאוד. כדי לבדוק שוב את השיפוט שלך, מפזרים רק כמה גרגרי שמרים על המים. אם הם מתרככים ונושפים לתוך המים, הטמפרטורה היא כנראה בדיוק כמו שצריך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
14
מוסיפים את השמרים הנותרים ומניחים בצד עד קצף {כמו קצף גילוח} ומתרככים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)