הפלאמקואשה של ג'ון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Flammekueche של ג'ון. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה, מלח ופלפל, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , וזה לא כל כך סופר. נסו רוטי ג'ון, Hoppin ' ג'ון, ו Ham Hoppin ' ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מרדדים את בצק הלחם לתוך מלבן, ומתפרשים על תבנית אפייה משומנת בשמן זית. תניח בצד.
מניחים פרוסות תפוחי אדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ 5 דקות.
מוסיפים פרוסות בייקון למים ומבשלים עוד 5 דקות.
הסר בייקון, ולאחר מכן קוביות.
בעוד תפוחי האדמה והבייקון מבשלים, ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיף את הבצל, ומבשל, ערבוב עד רך.
הסר מהחום ומערבבים בקרם; מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מורחים את תערובת הבצל על בצק הלחם. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה באופן שווה, ומפזרים בייקון.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד הקרום הוא זהוב על הקרקעית.
בואו לעמוד במשך כמה דקות לפני חיתוך.