הפלפלים הירוקים האהובים עליי הם ללא גלוטן ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כוסברה טחון, מלח ופלפל טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו פלפלים ירוקים ממולאים האהובים של קלסי, פלפלים ירוקים ממולאים, ו פלפלים ירוקים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים 2 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר; מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד האורז הוא רך, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
טפטוף שמן זית בצלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
4
ממלאים סיר נפרד במים ומביאים לרתיחה; מוסיפים פלפלים ירוקים ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מעבירים פלפלים לקערה של מי קרח עד שפלפלים מקוררים. מסדרים פלפלים בתבשיל מוכן.
מרכיבים שתצטרך
מים
פלפלים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
קערה
6
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן. להחזיר מחבת לחום; לערבב בצל ואורז מבושל לתוך בשר בקר טחון.