הפתעה טורטיה
הפתעת טורטיה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 752 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת צ'דר, קרם מרוכז של מרק פטריות, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . מתכונים דומים: אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, טורטיה דה פטטה (טורטיה ספרדית), ו טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מבשלים את בשר בקר הקרקע במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השחימה ביסודיות ומתפורר, על 10 דקות; לנקז עודף שומן.
מערבבים את הקרם של מרק פטריות, חלב, צ ' ילי ירוק; לחזור לחום בינוני, ומבשלים כ -10 דקות נוספות.
מורחים 2 טורטיות עם שעועית מטוגנת מחדש; מחסנית את שני טורטיות לתחתית של צלחת אפייה 8x10 אינץ'. למעלה עם כ 1/4 של תערובת הבשר, ומפזרים על 1 כף גבינת צ ' דר, או לפי הצורך.
מורחים 2 טורטיות יותר עם שעועית מטוגנת, להניח אותם על הגבינה, ולהמשיך שכבות התבשיל כמו קודם עם תערובת בשר, גבינה, טורטיות להפיץ עם שעועית. בסופו של דבר עם 1 כף גבינה, או יותר לפי הטעם.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע והגבינה נמסה והחל חום, 30 עד 40 דקות. אפשר להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה.