קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

הפתעה טורטיה

הפתעה טורטיה
הפתעת טורטיה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 752 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת צ'דר, קרם מרוכז של מרק פטריות, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . מתכונים דומים: אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, טורטיה דה פטטה (טורטיה ספרדית), ו טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מבשלים את בשר בקר הקרקע במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השחימה ביסודיות ומתפורר, על 10 דקות; לנקז עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים את הקרם של מרק פטריות, חלב, צ ' ילי ירוק; לחזור לחום בינוני, ומבשלים כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מורחים 2 טורטיות עם שעועית מטוגנת מחדש; מחסנית את שני טורטיות לתחתית של צלחת אפייה 8x10 אינץ'. למעלה עם כ 1/4 של תערובת הבשר, ומפזרים על 1 כף גבינת צ ' דר, או לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מורחים 2 טורטיות יותר עם שעועית מטוגנת, להניח אותם על הגבינה, ולהמשיך שכבות התבשיל כמו קודם עם תערובת בשר, גבינה, טורטיות להפיץ עם שעועית. בסופו של דבר עם 1 כף גבינה, או יותר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע והגבינה נמסה והחל חום, 30 עד 40 דקות. אפשר להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות