סלמון פריך עם אורז תה יסמין ואסאבי Edamame
נסו המבורגרים סלמון ווסאבי עם אדאמה-כוסברה פסטו, סלמון טרי עם אורז יסמין, ו דבש-ג'ינג'ר אפוי סלמון עם אורז יסמין (מתכונים דומים).
הוראות
למלא סיר עם מים קמצוץ של מלח. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את edamame ומבשלים עד ירוק בהיר אבל לא רך, על 1 דקה.
הסר עם כף מחוררת ולהניח בצד על צלחת גדולה.
מוסיפים את שקית התה למים וחוזרים לרתיחה. מבשלים את האורז במי תה על פי הוראות החבילה (זה ייקח בערך 10 דקות).
בזמן שהאורז מבשל, מבשלים את הדג. מתבלים את הסלמון במלח משני הצדדים. במחבת בינונית לא דביקה, מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מניחים את הדג, הצד המצגת למטה, במחבת, לצרוב עד הזהב ופריך, על 6 דקות. באמצעות מלקחיים או מרית דגים, בזהירות להפוך את הדגים מעל ומבשלים בצד השני עד בקושי מבושל דרך, כ 2 דקות יותר.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז עודפי שמן.
לטאטא את חומץ האורז, מים, סוכר, מיונז, להדביק ווסאבי, וקורט של מלח יחד בקערה.
מוסיפים את edamame החם, ומערבבים לשלב. מחלקים אורז בין שתי צלחות. למעלה עם דגים ואדממה ומפזרים אפונה ווסאבי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.