הצלעות הקצרות בסגנון הקוריאני של מקס ואלי זוסמן
הצלעות הקצרות בסגנון הקוריאני של מקס ואיליי זוסמן עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 85 גרם חלבון 180 גרם של שומן, וסך הכל 2189 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, חומץ אורז, בצל ירוק, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 50 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. נסו צלעות קצרות בסגנון קוריאני, צלעות קצרות בסגנון קוריאני, ו צלעות קצרות מנגל בסגנון קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את רוטב הסויה, 1 כוס מים, vinegars, סוכר חום, sriracha, ופלפל.
מוסיפים את הבצל הצהוב, בצל ירוק ושום ומערבבים היטב.
מוסיפים את הצלעות הקצרות ופונים היטב למעיל עם המרינדה. מכסים בניילון נצמד ונותנים למרינדה במקרר לפחות 12 שעות או, רצוי, 24 שעות.
קו גדול, כבד גיליון אפייה עם נייר כסף.
הסר את הצלעות מן המרינדה ולנער את הבצל והשום.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה ולתת לבוא לטמפרטורת החדר (זה יכול לקחת עד שעה).
מחממים את המטגן. לטגן את הצלעות עד פני השטח של הבשר מתחיל קרמל, 5 עד 7 דקות.
הסר מן broiler, להסתובב, להחליק בחזרה תחת broiler, ו לצלות עד מבושל דרך, על 5 דקות יותר.
הסר מן המטגן ומגישים מיד עם אורז, רוטב הויסין, ו sriracha נוסף.