הצלעות של פאט עם רוטב ברביקיו אפרסק נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 135 גרם חלבון 8 מ " ג שומן, וסך הכל 1564 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, חומץ תפוחים, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו אפרסק לוהט, צלעות בקר עם אפרסק ורוטב ליצ'י, ו בישול איטי צלעות חזיר חילוף עם רוטב ברביקיו אפרסק מנגו חריף.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שבבי היקורי, רווי פחם בריקטים, רווי.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
1
מוסיפים את המלח, פפריקה, אבקת צ ' ילה, אבקת שום וסוכר חום לקערה ומערבבים עד משולב היטב. שמור את לשפשף במיכל אטום עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
אבקת צ ' ילי
סוכר חום
פפריקה
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
עבור הצלעות: לשטוף ולייבש את הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
3
שים אותם על קרש חיתוך נקי ולמשוך את העור שומן דק קווים התחתון של הצלעות. לקצץ את הצלעות של כל עודף שומן. מילואים 2 כפות לשפשף אפרסק (1 לצלעות ו 1 לרוטב), ולאחר מכן מפזרים בנדיבות כל צד עם לשפשף הנותרים לעטוף את הצלעות פלסטיק. מקררים לפחות 8 שעות כדי שהטעמים יוכלו לחלחל לבשר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק
רוטב
בשר
צלעות
עוטף
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
למלא גריל עם שבבי לבנות ולחמם אותם ל 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
שים את הצלעות, צד בשרי למטה, על חום עקיף ומבשלים במשך 3 שעות עם כיסוי הגריל למטה. הפעל את לוחות ומבשלים עד הצלעות להתכופף בקלות, על 1 שעה. בשלב זה, להסיר אותם מן הגריל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
מפזרים את הלוחות עם 1 כף שפשוף אפרסק שמורות לחתוך אותו לחלקים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק
לשפשף תיבול יבש
7
חותכים כל לוח לצלעות בודדות ומעיל עם רוטב ברביקיו אפרסק של ג ' ינה. לארגן על מגש הגשה ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
אפרסק
צלעות
8
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מוסיף את השום ואת שאלוט ו לטגן עד במכרז, על 3 דקות. מתבלים במלח, פלפל ושפשף אפרסק. מערבבים עם כף עץ עד ריחני. מערבבים בקטשופ, נקטר אפרסק, חומץ תפוחים, חרדל, ווסטרשייר ומיץ לימון. מביאים את החומרים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים
רוטב ווסטרשייר
נקטר אפרסק
מיץ לימון
שאלות
קטשופ
חרדל
שום
פלפל
אפרסק
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
10
בואו לבשל עד מעובה, כ -30 דקות, ערבוב מדי פעם. התאם את התבלינים במידת הצורך, וליהנות.