קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות40
מגזין

הקציצה האולטימטיבית נמסה

הקציצה האולטימטיבית נמסה
המתכון פטי האולטימטיבי להמס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך על 15 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1021 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינה אמריקאית, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פטי להמס, הקציצה הטובה ביותר נמסה, ו פטי להמס (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף חמאה ב 12 אינץ ' מחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שני פרוסות לחם ומערבלים סביב מחבת באמצעות יד או מרית. מבשל, מתערבל מדי פעם עד חום זהוב חיוור, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
העברה לחיתוך קרש מבושל בצד למעלה. מחלקים גבינה אמריקאית באופן שווה בין פרוסות, להניח אותם במרכז ולהשאיר פער 1/4 אינץ ' סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאיתגבינה אמריקאית
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
חזור על שלב 1 עם פרוסות לחם שנותרו וגבינה שוויצרית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
קציצות המבורגר העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל. להחזיר מחבת כדי לחמם גבוה ולהמיס 1 כף חמאה במחבת עד חום בהיר. מערבולת לתחתית המעיל של מחבת ולהוסיף שני קציצות המבורגר. מבשלים בלי לזוז עד קרום חום כהה נוצר בצד הראשון, על 1 1/2 דקות, הפחתת חום בינוני אם חמאה מתחילה לשרוף או עשן יתר על המידה. Flip המבורגרים באמצעות מרית ומבשלים בצד השני מבלי לזוז עד הקרום מתפתח, 1 1/2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
העבר קציצות המבורגר לצלחת ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
7
מוסיפים בצל, 1 כף חמאה, ו 2 כפות מים למחבת. מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן וגירוד חתיכות משחימים מתחתית המחבת עד המים מתאדים ובצל להתחיל לטגן ולהשאיר שאריות חומות על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים עוד שתי כפות מים וממשיכים לבשל. חזור פעמיים נוספות עד המים משמשים עד בצל רך ועמוק זהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
9
מוסיפים מיצים שנאספו מצלחת בשר לבצל וממשיכים לבשל במשך 30 שניות. בצל צריך להיות לח, אבל לא מטפטף.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה בין פרוסות טוסט מצופה גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
11
מוסיפים קציצות המבורגר לפרוסות עם גבינה אמריקאית וסנדוויצ ' ים קרובים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאיתגבינה אמריקאית
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
12
הוסף 1 כף חמאה למחבת. חזור לחום בינוני ומבשל עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מפזרים מלח. מערבולת למחבת המעיל ולהוסיף כריכים. קוק, כריכים מתערבלים סביב מחבת לעתים קרובות עד חום זהוב עמוק בתחתית, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
הסר כריכים ממחבת, להמיס את שארית חמאת כף במחבת ומפזרים מלח. להחזיר כריכים למחבת ומבשלים, מתערבל לעתים קרובות עד הצד השני הוא חום זהוב גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מגישים באופן מיידי.