הקציצה האולטימטיבית נמסה
המתכון פטי האולטימטיבי להמס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך על 15 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1021 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינה אמריקאית, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פטי להמס, הקציצה הטובה ביותר נמסה, ו פטי להמס (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה ב 12 אינץ ' מחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני עד קצף.
מוסיפים שני פרוסות לחם ומערבלים סביב מחבת באמצעות יד או מרית. מבשל, מתערבל מדי פעם עד חום זהוב חיוור, על 3 דקות.
העברה לחיתוך קרש מבושל בצד למעלה. מחלקים גבינה אמריקאית באופן שווה בין פרוסות, להניח אותם במרכז ולהשאיר פער 1/4 אינץ ' סביב הקצוות.
חזור על שלב 1 עם פרוסות לחם שנותרו וגבינה שוויצרית.
קציצות המבורגר העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל. להחזיר מחבת כדי לחמם גבוה ולהמיס 1 כף חמאה במחבת עד חום בהיר. מערבולת לתחתית המעיל של מחבת ולהוסיף שני קציצות המבורגר. מבשלים בלי לזוז עד קרום חום כהה נוצר בצד הראשון, על 1 1/2 דקות, הפחתת חום בינוני אם חמאה מתחילה לשרוף או עשן יתר על המידה. Flip המבורגרים באמצעות מרית ומבשלים בצד השני מבלי לזוז עד הקרום מתפתח, 1 1/2 דקות יותר.
העבר קציצות המבורגר לצלחת ולהפחית את החום בינוני.
מוסיפים בצל, 1 כף חמאה, ו 2 כפות מים למחבת. מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן וגירוד חתיכות משחימים מתחתית המחבת עד המים מתאדים ובצל להתחיל לטגן ולהשאיר שאריות חומות על תחתית המחבת.
מוסיפים עוד שתי כפות מים וממשיכים לבשל. חזור פעמיים נוספות עד המים משמשים עד בצל רך ועמוק זהוב חום.
מוסיפים מיצים שנאספו מצלחת בשר לבצל וממשיכים לבשל במשך 30 שניות. בצל צריך להיות לח, אבל לא מטפטף.
מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה בין פרוסות טוסט מצופה גבינה.
מוסיפים קציצות המבורגר לפרוסות עם גבינה אמריקאית וסנדוויצ ' ים קרובים.
הוסף 1 כף חמאה למחבת. חזור לחום בינוני ומבשל עד שהחמאה נמסה.
מפזרים מלח. מערבולת למחבת המעיל ולהוסיף כריכים. קוק, כריכים מתערבלים סביב מחבת לעתים קרובות עד חום זהוב עמוק בתחתית, על 5 דקות.
הסר כריכים ממחבת, להמיס את שארית חמאת כף במחבת ומפזרים מלח. להחזיר כריכים למחבת ומבשלים, מתערבל לעתים קרובות עד הצד השני הוא חום זהוב גבינה מותכת.