הקשר של הבחור לנוטין, הכל בייגלה
הקשר של הבחור לנוטין, הכל בייגלה יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 154 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת סוכר, מים חמים, ביצים, זרעי פרג. 61 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה סביב 38 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 37%, וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: הקשר של הבחור לנוטין, הכל בייגלה, גיא מבשל עם ילדים: אי ג'יי ופסטה של גיא, ו עוגיות קשר.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
בכוס מדידה מזכוכית מוסיפים את המים החמים ואת השמרים. מערבבים ומניחים לשבת במשך 10 דקות.
במעבד מזון המצויד בלהב בצק מוסיפים את החומרים היבשים ואת הפרמזן ודופקים יחד 3 פעמים במרווחים של 5 שניות.
מוסיפים 1 ביצה ואת תערובת המים החמים והשמרים.
מערבבים עד שהבצק מתאחד, דופקים 10 מרווחים שניים 3 פעמים. הופכים על משטח עבודה מקומח קלות או קרש חיתוך. ללוש 10 עד 12 פעמים, להוסיף מעט קמח, אם דביק.
חותכים את הבצק לשניים ומניחים בצד.
מרדדים 1 חתיכת בצק למלבן בגודל 12 על 17 אינץ', בעובי של כ-1/4 אינץ'.
מפזרים 3/4 כוס מהצ ' דר באמצע (דרך קצרה). מקפלים 1/3 מהבצק ומפזרים 3/4 כוס מהצ ' דר. קפלו את השליש האחרון וצבטו את הקצוות סגורים.
מגלגלים בעזרת מערוך ליצירת מלבן בגודל 11 על 15 אינץ'.
חותכים לרצועות 1 1/2 אינץ ' לאורך.
צובטים את הקצוות החתוכים יחד ואז מגלגלים לצורת סיגר. יוצרים לצורת בייגלה ומניחים על תבנית מרופדת בשטיח אפייה מסיליקון. חזור על הפעולה עם כדור בצק שני.
מקציפים בקערה קטנה את יתרת הביצה והחלב.
מברישים את הבייגלה שנוצר בתערובת הביצים ואז מפזרים באופן שווה את הפרג, השומשום, פתיתי הבצל והמלח הכשר.
אופים עד להשחמה יפה, בערך 16 עד 18 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
מגישים חם או טמפרטורת החדר.