צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? עשב צרוב טונה עם Caponatan ו לימון חם קרם פרש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 2227 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 146 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %85 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם זיתים kalamatan, בזיליקום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו טונה צרובה עשב עם Caponatan וקרם פרייז'ה לימון חם, סלט אורזו חם עם סלק וקרם פרש, ו ברוסקטה טונה בגריל עם צ'יפוטלה קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את השמן במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את האנשובי ואת פתיתי הפלפל האדום ומבשלים ומערבבים במשך כמה דקות כדי ליצור טעם בסיס. מטגנים את החצילים בשמן האנשובי, עד שהוא מקבל חום ודביק, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
אנשובי
1 שקית תרד טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים את העגבניות, פלפל אדום, בצל ושום, ממשיכים לבשל עד שהירקות נשברים ומתרככים, כ -15 דקות. לזרוק את צלפים, צימוקים, זיתים, חומץ בלסמי, סוכר, בזיליקום; מתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את החום לאט ומבשלים עד עבה, על 20 עד 30 דקות. הקפונטה טעם חם נהדר, קר או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
1
שים את המניה עוף, שום, וגרידת לימון בסיר ומניחים על אש בינונית. מבשלים בעדינות עד המניה מופחתת בחצי מעובה מעט. תוריד את הסיר מהחום, תדוג את השום, ותוסיף את הקרם פרש. ממש לפני שאתה מוכן צלחת הצלחת, באז את הרוטב עם בלנדר כף יד עד שהוא עבה וקציפתי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
קרם פרש
כסף ללא נעליים
1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
כדי להפוך את הטונה: לשפשף קצת שמן זית על חתיכת טונה. ומתבלים עם כמות נכבדה של מלח ופלפל.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומעיל עם 2 כפות שמן זית. כאשר השמן מקבל מעורפל, להניח את הטונה מצופה עשב במחבת חם לצרוב במשך כ 1 1/2 דקות בכל צד; כמו הטבחים טונה, הבשר האדום יהפוך לבן יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בשר אדום
קלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים את הטונה ללוח חיתוך וחתיכה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
כדי לשרת: כפית את הקפונטה על החלק התחתון של 2 צלחות, להניח את פרוסות טונה צרוב עשב סביב המרכז, ולטפטף את כל העניין עם רוטב קרם פרש לימון מוקצף.
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.