קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

הרב צרוב טונה עם קפונטה לימון חם קרם פרש

הרב צרוב טונה עם קפונטה לימון חם קרם פרש
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? עשב צרוב טונה עם Caponatan ו לימון חם קרם פרש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 2227 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 146 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %85 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם זיתים kalamatan, בזיליקום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו טונה צרובה עשב עם Caponatan וקרם פרייז'ה לימון חם, סלט אורזו חם עם סלק וקרם פרש, ו ברוסקטה טונה בגריל עם צ'יפוטלה קרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את השמן במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את האנשובי ואת פתיתי הפלפל האדום ומבשלים ומערבבים במשך כמה דקות כדי ליצור טעם בסיס. מטגנים את החצילים בשמן האנשובי, עד שהוא מקבל חום ודביק, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
אנשוביאנשובי
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים את העגבניות, פלפל אדום, בצל ושום, ממשיכים לבשל עד שהירקות נשברים ומתרככים, כ -15 דקות. לזרוק את צלפים, צימוקים, זיתים, חומץ בלסמי, סוכר, בזיליקום; מתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את החום לאט ומבשלים עד עבה, על 20 עד 30 דקות. הקפונטה טעם חם נהדר, קר או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1
שים את המניה עוף, שום, וגרידת לימון בסיר ומניחים על אש בינונית. מבשלים בעדינות עד המניה מופחתת בחצי מעובה מעט. תוריד את הסיר מהחום, תדוג את השום, ותוסיף את הקרם פרש. ממש לפני שאתה מוכן צלחת הצלחת, באז את הרוטב עם בלנדר כף יד עד שהוא עבה וקציפתי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
קרם פרשקרם פרש
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
כדי להפוך את הטונה: לשפשף קצת שמן זית על חתיכת טונה. ומתבלים עם כמות נכבדה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
שים את עשבי התיבול הקצוצים בצלחת שטוחה וגלגל בעשבי תיבול למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומעיל עם 2 כפות שמן זית. כאשר השמן מקבל מעורפל, להניח את הטונה מצופה עשב במחבת חם לצרוב במשך כ 1 1/2 דקות בכל צד; כמו הטבחים טונה, הבשר האדום יהפוך לבן יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בשר אדוםבשר אדום
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים את הטונה ללוח חיתוך וחתיכה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
כדי לשרת: כפית את הקפונטה על החלק התחתון של 2 צלחות, להניח את פרוסות טונה צרוב עשב סביב המרכז, ולטפטף את כל העניין עם רוטב קרם פרש לימון מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
קליפות מלימוןקליפות מלימון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

מרכיבים

3פילהפילה אנשובי, קצוץ גספילה אנשובי, קצוץ גס2(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)3(חוֹרֶף)צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם פרשקרם פרש4largesחצילים יפניים או 1 חציל איטלקי גדול, בשלישיתחצילים יפניים או 1 חציל איטלקי גדול, בשלישית1קבוצותבזיליקום טרי, קרוע ביד.בזיליקום טרי, קרוע ביד.2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעשבי תיבול טריים קצוצים דק, כגון בזיליקום, פטרוזיליה, עיריתעשבי תיבול טריים קצוצים דק, כגון בזיליקום, פטרוזיליה, עירית1שן שוםשן שום3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים מגולעניםזיתים מגולענים2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1לימון, מגורד דקלימון, מגורד דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1פלפל אדום, קצוץפלפל אדום, קצוץ11 קילו קישואים,שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר2עגבניות, חצוי וזרעים סחוט החוצה, קצוץ גסעגבניות, חצוי וזרעים סחוט החוצה, קצוץ גס454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סושי מותן טונה איכותיסושי מותן טונה איכותי

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019