הרב שפשף חזיר
עשב שפשף חזיר הכנת המתכון לוקחת כ 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מרינדה במחיר סביר. . אם יש לך מים, רוטב סויה, חומץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה טוב. מתכונים דומים: הרב שפשף צלעות חזיר, צלי חזיר שפשף עשב, ו הרב שפשף בשר חזיר Tenderloin.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה, לשלב מרווה, מלח, פלפל, ושום. לשפשף ביסודיות על כל חזיר.
מניחים חזיר במחבת צלייה חשופה על מדף התנור האמצעי.
אופים בתנור שחומם מראש כ 3 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C), בהתאם doneness הרצוי.
בינתיים, במקום SPLENDA® ממתיק מגורען, קורנפלור, חומץ, מים, ורוטב סויה בסיר קטן.
חום, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתחילה לבועות להתעבות מעט.
צלי מברשת עם זיגוג 3 או 4 פעמים במהלך 1/2 השעה האחרונה של בישול.
יוצקים זיגוג נשאר על צלי, ומגישים.