הרבי סלרי וסלט בולגור
סלרי וסלט בולגור של הרבי הוא מנה צדדית המגישה 6. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך מיץ לימון, מנטה, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בולגור, סלרי וסלט רימון, סלמון קלוי עם סלרי וסלט בולגור, ו סלרי מגולח, שורש סלרי וסלט צנון.
הוראות
שים את הבורגול חיטה בקערה גדולה ופשוט לכסות עם מים רותחים. מכסים את הקערה בסרט נצמד ולהשאיר במשך 30 דקות לספוג את כל המים.
בינתיים, להפריד את מקלות הסלרי ולהגדיר את העלים בצד. מאוד דק לחתוך את הסלרי בערך לקצוץ את העלים.
חותכים את התפוח לגפרורים עדינים ולזרוק בקצת מיץ לימון. בקערה, מערבבים את מיץ הלימון שנותר עם השמן וכמה תיבול כדי להפוך את ההלבשה.
בעדינות להתפיח את הבורגול עם מזלג.
מערבבים את הסלרי פרוס תפוח דרך הבורגור, ואחריו האגוזים, צ ' ילי, זרעי רימון ועשבי תיבול.
טפטוף על ההלבשה ולזרוק הכל יחד בעדינות. פיזור עם עלי סלרי ומגישים.