הרבלטיניס
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. אם יש לכם סודה קלאב, ענפי מנטה, סוכר superfine, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מתכונים דומים.
הוראות
בקנקן 2 1/2 עד 3 ליטר, לשלב גבעולי מנטה ורוזמרין וסוכר. עם כף ארוכה מעץ, לערבב (או למחוץ) עשבי תיבול וסוכר יחד. לסחוט מיץ מתפוזים לקנקן, ואז לזרוק מטבעות. לחץ כמה פעמים עם כף כדי לשחרר שמן מקליפות תפוזים. מערבבים בג ' ין, מיץ ליים, ו 1/2 כוס מי קרח.
מערבבים עד שהסוכר מומס. אם משתמשים בכוסות מרטיני, להירגע במקפיא.
כדי לשרת, לאט לשפוך סודה צונן לתוך קנקן, לשפוך את הצד. מערבבים בעדינות כדי להתמזג.
יוצקים דרך מסננת לתוך כוסות מרטיני צונן או כוסות מלאות קרח. לצוף עלה נענע על גבי כל אחד. הפוך קדימה: עד 4 שעות, מקורר קנקן; עם זאת, מאז מנטה מרוסקת הופך כהה לאחר כ 20 דקות, מסננים את התערובת ממש לפני האורחים מגיעים, להחזיר אותו לכד, ולהוסיף קומץ של עלי נענע טריים.