הרוגלך של שרבת
רוגלך של Sarabeth הוא צמחוני ומספק כ 36 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קינמון טחון, סוכר חום, סוכר superfine, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו רוגלך של Sarabeth, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).
הוראות
הכה את החמאה וגבינת שמנת בקערה של מערבל לעמוד כבד מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב שווה, לעצור את המיקסר פעם או פעמיים כדי לגרד את הצדדים והתחתית של הקערה, על 2 דקות. מקציפים את הסוכר superfine, וניל, ומלח. להפחית את המהירות לנמוך.
מוסיפים 1 ויונים של קמח ומערבבים רק עד incorporated, ואז לחזור עם הנותרים 1 כוס קמח. אל תגזים.
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות. קמח את הידיים היטב ללוש בעדינות כדי להיות בטוח כי החומרים מופצים באופן שווה, על 10 שניות. מחלקים את הבצק לשלישים. צור כל חלק לדיסק בעובי 1 אינץ ' ועטוף כל אחד בניילון נצמד. מקררים עד צונן המשרד, על 2 שעות.
כדי להפוך את המילוי, לשלב את האגוזים, סוכר superfine, סוכר חום, קקאו, וקינמון בקערה קטנה; להפריש.
מיקום מדפים במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 177°. קו שני מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף.
עבודה עם דיסק אחד של בצק בכל פעם, לפתוח ולמקם על משטח עבודה מקומח קלות.
מפזרים את החלק העליון של הבצק בקמח, ומתגלגלים למעגל בקוטר 13 אינץ'. באמצעות מרית מתכת קטנה לקזז, להפיץ עם כ 2 כפות של משמר, משאיר שטח בקוטר 2 אינץ 'במרכז הבצק, וגבול 1 אינץ' סביב הקצה.
מפזרים את הריבה עם כ 2 כפות של תערובת המילוי. באמצעות גלגל פיצה חד או סכין גדולה, לחתוך את הבצק לרבעים, ולאחר מכן לחתוך כל רבע ל 3 טריזים, לתת סך של 12 טריזים. אחד בכל פעם, החל בקצה הרחב, מקפלים את הפינות ב - ¼ אינץ ' ולאחר מכן להפשיל. אין לגלגל את רוגלך חזק מדי או ריבה ומילוי יהיה לטפטף החוצה. שמור את החלק החיצוני של כל עוגייה ללא ריבה ומילוי, או שהם נוטים לשרוף. נגב את האצבעות שלך נקי לאחר ביצוע כל רוגלך, או שתעביר את הפנים דביק של העוגייה האחרונה אל החלק החיצוני של הבא.
מניחים כל רוגלך על המחבתות על 1 אינץ ' זה מזה, עם הנקודה של כל אחד פונה כלפי מטה. עקמי את קצות הרוגלך מעט לכיוון הנקודה כדי ליצור חצי סהר. חזור על תהליך זה עם שני דיסקי הבצק האחרים.
אופים עד השחמה קלה, כ -30 דקות. מגניב לגמרי על המחבתות.