קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

הרוגלך של שרבת

הרוגלך של שרבת
רוגלך של Sarabeth הוא צמחוני ומספק כ 36 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קינמון טחון, סוכר חום, סוכר superfine, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו רוגלך של Sarabeth, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכה את החמאה וגבינת שמנת בקערה של מערבל לעמוד כבד מצויד מצורף ההנעה במהירות בינונית גבוהה עד בשילוב שווה, לעצור את המיקסר פעם או פעמיים כדי לגרד את הצדדים והתחתית של הקערה, על 2 דקות. מקציפים את הסוכר superfine, וניל, ומלח. להפחית את המהירות לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים 1 ויונים של קמח ומערבבים רק עד incorporated, ואז לחזור עם הנותרים 1 כוס קמח. אל תגזים. 
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות. קמח את הידיים היטב ללוש בעדינות כדי להיות בטוח כי החומרים מופצים באופן שווה, על 10 שניות. מחלקים את הבצק לשלישים. צור כל חלק לדיסק בעובי 1 אינץ ' ועטוף כל אחד בניילון נצמד. מקררים עד צונן המשרד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
כדי להפוך את המילוי, לשלב את האגוזים, סוכר superfine, סוכר חום, קקאו, וקינמון בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מיקום מדפים במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 177°. קו שני מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף. 
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
עבודה עם דיסק אחד של בצק בכל פעם, לפתוח ולמקם על משטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מפזרים את החלק העליון של הבצק בקמח, ומתגלגלים למעגל בקוטר 13 אינץ'. באמצעות מרית מתכת קטנה לקזז, להפיץ עם כ 2 כפות של משמר, משאיר שטח בקוטר 2 אינץ 'במרכז הבצק, וגבול 1 אינץ' סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מפזרים את הריבה עם כ 2 כפות של תערובת המילוי. באמצעות גלגל פיצה חד או סכין גדולה, לחתוך את הבצק לרבעים, ולאחר מכן לחתוך כל רבע ל 3 טריזים, לתת סך של 12 טריזים. אחד בכל פעם, החל בקצה הרחב, מקפלים את הפינות ב - ¼ אינץ ' ולאחר מכן להפשיל. אין לגלגל את רוגלך חזק מדי או ריבה ומילוי יהיה לטפטף החוצה. שמור את החלק החיצוני של כל עוגייה ללא ריבה ומילוי, או שהם נוטים לשרוף. נגב את האצבעות שלך נקי לאחר ביצוע כל רוגלך, או שתעביר את הפנים דביק של העוגייה האחרונה אל החלק החיצוני של הבא.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מניחים כל רוגלך על המחבתות על 1 אינץ ' זה מזה, עם הנקודה של כל אחד פונה כלפי מטה. עקמי את קצות הרוגלך מעט לכיוון הנקודה כדי ליצור חצי סהר. חזור על תהליך זה עם שני דיסקי הבצק האחרים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
אופים עד השחמה קלה, כ -30 דקות. מגניב לגמרי על המחבתות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®