הרוסטביף הטוב ביותר
הרוסטביף הטוב ביותר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 67 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 860 קלוריות. אם יש לך שמן צמחי, יין חזק, מלח ים ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו הרוסטביף הטוב ביותר אי פעם, פשטידת בשר בקר צלוי, ו צלי בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C), ומחממים מגש קלייה עבה-תחתית גדול על הכיריים.
לשפשף את הבשר בנדיבות עם מלח, ולאחר מכן להוסיף קצת שמן זית למגש וקל צבע את הבשר במשך כמה דקות מכל הצדדים.
להניח את הבצל והנורות של שום במגש עם בשר על גבי אותם, ואז לבשל בתנור מראש מחומם במשך 1 1/2 שעות.
בעוד הבשר צלוי, פרבולי תפוחי האדמה שלך במים רותחים מומלחים במשך כ 10 דקות לנקז במסננת. לזרוק על מנת chuff אותם, זה יגרום להם ממש פריך.
אחרי 30 דקות, תוציא את המגש ותזרוק פנימה את תפוחי האדמה והרוזמרין שלך. עם כותש שום או פומפיה, לסחוט או לגרר את שיני שום וג ' ינג ' ר על כל דבר במגש.
לנער את המגש ולהכות אותו בחזרה בתנור לשעה האחרונה.
הסר את תפוחי האדמה לצלחת כדי לשמור על חם, למקם את הבשר על צלחת, מכוסה בנייר כסף, לנוח, ולקבל את הירקות שלך ואת puddings יורקשייר על.
הסר את רוב השומן ממגש הקלייה שלך ואתה צריך להישאר עם בצל מקורמל וטוב בקר דביק.
להוסיף 1 כפית קמח למגש ולרסק הכל יחד.
מחממים את המגש על הכיריים וכאשר חם, מוסיפים את היין האדום. מבשלים במשך 5 עד 10 דקות, ערבוב כל כמה דקות, עד הרוטב שלך הוא ממש טעים מעילים בחזרה של כף.
הוסף כל מיץ מן הבשר ואל תהסס להוסיף קצת מים או מלאי כדי לדלל את הרוטב אם אתה רוצה.
יוצקים דרך מסננת גסה לדחוף אותו דרך עם כפית, דוחף אותו דרך עם כפית, ומגישים בקנקן רוטב חם.
מגישים עם פודינג יורקשייר.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מערבבים את החומרים הבלילה יחד.
מחממים מגש פודינג יורקשייר או פח מאפין עם 1/2 אינץ ' (1 סנטימטר) של שמן בכל קטע. לאחר 10 דקות לחלק את הבלילה למגש. מבשלים כ -15 עד 20 דקות עד פריך ונפוח, לא לפתוח את דלת התנור לפני אז או שהם לא יעלו.