קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות68
מגזין

הרוסטביף הטוב ביותר

הרוסטביף הטוב ביותר
הרוסטביף הטוב ביותר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 67 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 860 קלוריות. אם יש לך שמן צמחי, יין חזק, מלח ים ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו הרוסטביף הטוב ביותר אי פעם, פשטידת בשר בקר צלוי, ו צלי בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C), ומחממים מגש קלייה עבה-תחתית גדול על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשפשף את הבשר בנדיבות עם מלח, ולאחר מכן להוסיף קצת שמן זית למגש וקל צבע את הבשר במשך כמה דקות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
להניח את הבצל והנורות של שום במגש עם בשר על גבי אותם, ואז לבשל בתנור מראש מחומם במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בעוד הבשר צלוי, פרבולי תפוחי האדמה שלך במים רותחים מומלחים במשך כ 10 דקות לנקז במסננת. לזרוק על מנת chuff אותם, זה יגרום להם ממש פריך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
אחרי 30 דקות, תוציא את המגש ותזרוק פנימה את תפוחי האדמה והרוזמרין שלך. עם כותש שום או פומפיה, לסחוט או לגרר את שיני שום וג ' ינג ' ר על כל דבר במגש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כותש שוםכותש שום
פומפיהפומפיה
6
לנער את המגש ולהכות אותו בחזרה בתנור לשעה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את תפוחי האדמה לצלחת כדי לשמור על חם, למקם את הבשר על צלחת, מכוסה בנייר כסף, לנוח, ולקבל את הירקות שלך ואת puddings יורקשייר על.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ירוקירוק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
הסר את רוב השומן ממגש הקלייה שלך ואתה צריך להישאר עם בצל מקורמל וטוב בקר דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
להוסיף 1 כפית קמח למגש ולרסק הכל יחד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
מחממים את המגש על הכיריים וכאשר חם, מוסיפים את היין האדום. מבשלים במשך 5 עד 10 דקות, ערבוב כל כמה דקות, עד הרוטב שלך הוא ממש טעים מעילים בחזרה של כף.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
11
הוסף כל מיץ מן הבשר ואל תהסס להוסיף קצת מים או מלאי כדי לדלל את הרוטב אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12
יוצקים דרך מסננת גסה לדחוף אותו דרך עם כפית, דוחף אותו דרך עם כפית, ומגישים בקנקן רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
מגישים עם פודינג יורקשייר.
14
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מערבבים את החומרים הבלילה יחד.
16
תן מנוחה במשך 10 דקות
17
מחממים מגש פודינג יורקשייר או פח מאפין עם 1/2 אינץ ' (1 סנטימטר) של שמן בכל קטע. לאחר 10 דקות לחלק את הבלילה למגש. מבשלים כ -15 עד 20 דקות עד פריך ונפוח, לא לפתוח את דלת התנור לפני אז או שהם לא יעלו.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה