קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות68
מגזין

הרוסטביף הטוב ביותר

הרוסטביף הטוב ביותר
הרוסטביף הטוב ביותר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 67 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 860 קלוריות. אם יש לך שמן צמחי, יין חזק, מלח ים ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו הרוסטביף הטוב ביותר אי פעם, פשטידת בשר בקר צלוי, ו צלי בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C), ומחממים מגש קלייה עבה-תחתית גדול על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לשפשף את הבשר בנדיבות עם מלח, ולאחר מכן להוסיף קצת שמן זית למגש וקל צבע את הבשר במשך כמה דקות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
להניח את הבצל והנורות של שום במגש עם בשר על גבי אותם, ואז לבשל בתנור מראש מחומם במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בעוד הבשר צלוי, פרבולי תפוחי האדמה שלך במים רותחים מומלחים במשך כ 10 דקות לנקז במסננת. לזרוק על מנת chuff אותם, זה יגרום להם ממש פריך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
אחרי 30 דקות, תוציא את המגש ותזרוק פנימה את תפוחי האדמה והרוזמרין שלך. עם כותש שום או פומפיה, לסחוט או לגרר את שיני שום וג ' ינג ' ר על כל דבר במגש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כותש שוםכותש שום
פומפיהפומפיה
6
לנער את המגש ולהכות אותו בחזרה בתנור לשעה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את תפוחי האדמה לצלחת כדי לשמור על חם, למקם את הבשר על צלחת, מכוסה בנייר כסף, לנוח, ולקבל את הירקות שלך ואת puddings יורקשייר על.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ירוקירוק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
הסר את רוב השומן ממגש הקלייה שלך ואתה צריך להישאר עם בצל מקורמל וטוב בקר דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
להוסיף 1 כפית קמח למגש ולרסק הכל יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
10
מחממים את המגש על הכיריים וכאשר חם, מוסיפים את היין האדום. מבשלים במשך 5 עד 10 דקות, ערבוב כל כמה דקות, עד הרוטב שלך הוא ממש טעים מעילים בחזרה של כף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
11
הוסף כל מיץ מן הבשר ואל תהסס להוסיף קצת מים או מלאי כדי לדלל את הרוטב אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12
יוצקים דרך מסננת גסה לדחוף אותו דרך עם כפית, דוחף אותו דרך עם כפית, ומגישים בקנקן רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
מגישים עם פודינג יורקשייר.
14
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מערבבים את החומרים הבלילה יחד.
16
תן מנוחה במשך 10 דקות
17
מחממים מגש פודינג יורקשייר או פח מאפין עם 1/2 אינץ ' (1 סנטימטר) של שמן בכל קטע. לאחר 10 דקות לחלק את הבלילה למגש. מבשלים כ -15 עד 20 דקות עד פריך ונפוח, לא לפתוח את דלת התנור לפני אז או שהם לא יעלו.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®