וולדורף אסטוריה עוגת קטיפה אדומה מקורית עם ציפוי מבושל
עוגת קטיפה אדומה מקורית וולדורף אסטוריאן עם זיגוג מבושל עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 415 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 356 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", סוכר מגורען, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוגת וולדורף-אסטוריה קטיפה אדומה, עוגת וולדורף אסטוריה קטיפה אדומה, ו סלט שמנת וולדורף-אסטוריה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. ספריי שלושה 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס בישול הוסיף קמח. עבור יחס גבוה יותר של עוגה לציפוי, להשתמש בשני 9 × 2 מחבתות אינץ. אתה יכול גם להשתמש שלושה מחבתות 8 אינץ'. אם אתה משתמש שלושה 8 אינץ 'או ללכת עם שני 9 אינץ', אתה כנראה צריך טקטיקה על כ 4 דקות זמן הטבח בשל הבלילה להיות עמוק יותר.באמצעות מהירות גבוהה של מיקסר חשמלי, לנצח קיצור וסוכר עד שמנת. לנצח ביצים, תמצית וניל וחמאה לחלץ, גירוד הצדדים של קערה מדי פעם. לעשות משחה של צבע מאכל אדום ואבקת קקאו, ואז מערבבים את זה. או, לעשות את מה שעשיתי ומערבבים את צבע מאכל אדום וקקאו ב, אז הכה. כאשר הבלילה הופכת לאדום, מערבבים במלח ומכים כך שהוא מעורבב היטב. החל וכלה בקמח, מוסיפים את הקמח ואת חלב החמאה לסירוגין לבלילה, ערבוב כך הקמח נספג.
מניחים את הסודה לשתייה בכוס קטנה.
מוסיף את החומץ לסודה לשתייה, ולאחר מכן מערבבים את תערובת חומץ תוסס לתוך הבלילה עוגה כדי להבהיר אותו.עכשיו, לזרוק את הבלילה עוגה לתוך המחבתות, חלוקת באופן שווה.
אופים במשך 20 דקות או עד שיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים.
תן לעוגות להתקרר במחבתות על מדף במשך 10 דקות. להעיף מתוך מחבתות מגניב לחלוטין. הערה: אם התנור שלך פועל חם, לבשל את עוגת הקטיפה האדומה ב 325 מעלות F. העוגות יתברר יבש אם מבושל יתר על המידה.תכיני את הציפוי. בסיר כבד, לטאטא יחד 3 כפות קמח ו 1/4 כוס חלב עד חלקה.
להקציף במלח וחלב שנותר. הפעל חום בינוני ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת היא עבה ושמנת.
תן לזה להתקרר לחלוטין.באמצעות מיקסר חשמלי שלך, לנצח חמאה וסוכר מגורען עד רכות. מקציפים את הוניל. הכה בתערובת קמח מקורר ביסודיות. לנצח ולהכות עד הדובדבן הוא רך וכבר לא מגורען (זה עלול לקחת זמן מה, תלוי כמה טוב המיקסר שלך הוא). למתכון זה, אני ממליץ להשתמש במערבל לעמוד.לכסות עוגה עם ציפוי.