וונטון של אמא יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 52 מנות. עם 68 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שרימפס, רוטב סויה, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו האורז הספרדי של אמא, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, לבשל את חזיר הקרקע על חום בינוני עד כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את השרימפס, חזיר טחון, בצל ירוק, זנגביל, וערמוני מים.
מניחים על כפית אחת של התערובת במרכז כל עטיפת טון וון. להביא נקודות של העטיפה יחד (בצורה משולשת) ולצבוט את הקצוות, איטום אותם סגור עם חלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
6
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. בזהירות מקום זכה טונות לתוך מים רותחים ללא צפיפות. (עבודה בקבוצות במידת הצורך. כאשר הוונטונים צפים על פני השטח, מוסיפים כוס מים קרים ומאפשרים למים להגיע לרתיחה שוב. ואז להסיר מן המים הרותחים.
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דוד & נדיה Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.