וופל שיבולת שועל עם תוספת ריקוטה כתומה
צריך ארוחת בוקר צמחונית? וופל שיבולת שועל עם תוספת ריקוטה כתומה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 333 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, סודה לשתייה, שמן קנולן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קרפים במילוי ריקוטה כתומה ותוספת אוכמניות, עוגת פאונד ריקוטה במילוי תפוז דם, תוספת מסקרפונה קצפת ופרוסות תפוז דם מסוכרות, ו וופלים בטטה עם תוספת אגוזים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו מים רותחים ושיבולת שועל; תן לעמוד במשך 3 דקות. בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. בקערה אחרת מקציפים את החלב, השמן, הביצה וחלבון הביצה; מערבבים פנימה תערובת שיבולת שועל.
מוסיפים לחומרים יבשים; מערבבים רק עד לאיחוד.
אופים במגהץ וופל שחומם מראש לפי הוראות היצרן עד להזהבה.
שלב מרכיבי ציפוי; מגישים עם וופלים.