וופלים זנגביל עם שעועית וניל-חמאה כתומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל וופלים זנגביל עם שעועית וניל–חמאה כתומה. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, allspice הקרקע, חלב חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שעועית וניל וופלים אוכמניות, וופל שעועית וניל עם רוטב אוכמניות תוצרת בית, ו סופגניות זנגביל עם ציפוי שעועית וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החמאה בקערה בינונית ומועכים אותה עם מרית גומי עד שהיא מאוד מורחבת.
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה ומניחים אותו בתנור.
לטאטא יחד את הקמח, סוכר, זנגביל, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, מלח,allspice, וציפורן בקערה גדולה לאוורר ולשבור את כל גושים; להפריש.
מניחים את הביצים בקערה גדולה ומקציפים עד שהם פשוט נשברים.
מוסיף את חלב החמאה, חמאה מומסת, מולסה, וניל ו whisk עד בשילוב שווה.
מוסיפים את תערובת החמאה לתערובת הקמח השמורה ומערבבים עם מרית גומי עד שהקמח משולב רק ולא נשארים פסים. (הבלילה עשויה להיות כמה גושים.)
מחממים ופל בלגי נמוך בינוני על פי הוראות היצרן. לאחר מחומם, למלא אותו עם הבלילה, לסגור את המכסה, ומבשלים עד האדים מתחיל להפחית (לפתוח את הדף ולהציץ עבור doneness לאחר כמה דקות).
מעבירים את הוופל למתלה התיל על תבנית האפייה בתנור. חזור עם הבלילה שנותרה.
מגישים מיד עם חמאת וניל-כתום וסירופ מייפל, אם משתמשים.