וופלים כתומים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו וופלים של קראן-תפוז. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 348 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם חלב אידוי, חמוציות, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. מאפינס קראן-אורנג', רוטב קראן-תפוז, ו קראן - כתום תענוג דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמחים, הסוכר, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה. בקערה אחרת מקציפים את הביצה, חלבון הביצה, החלב, מיץ התפוזים, השמן וקליפת התפוז; מערבבים לחומרים יבשים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה חמוציות ופקאן.
אופים במגהץ וופל שחומם מראש לפי הוראות היצרן עד להזהבה.
לסירופ, בסיר קטן, שלבו את החמוציות, הסוכר ומיץ התפוזים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 5 דקות.
מוציאים 1/2 כוס חמוציות בעזרת כף מחוררת; מניחים בצד. בבלנדר, שלבו את המים, הסירופ ותערובת החמוציות שנותרה; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים לכלי הגשה; מערבבים פנימה חמוציות שמורות.