וופלים פריכים קלאסיים
וופלים פריכים קלאסיים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 345 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.34 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שימורי פירות, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה די גרוע. נסו וופלים קלאסיים, וופלים קלאסיים, ו וופלים בלגיים קלאסיים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים ברזל וופל לבינוני-גבוה. מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס (כדי לשמור על וופלים מבושלים חמים).
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח בקערה גדולה.
מקציפים יחד את החלב, החמאה, הקיצור והביצים בקערה אחרת.
יוצקים את תערובת החלב לתערובת הקמח ומערבבים בעדינות עד להטמעה (זה בסדר אם יש כמה גושים).
מברישים קלות את החלק העליון והתחתון של ברזל הוופל בחמאה. מלאו את מגהץ הוופל כשלושה רבעים מהדרך (עדיין צריך להראות ברזל וופל). סוגרים את המכסה בעדינות ומבשלים עד שהוופלים חומים זהובים ופריכים, 6 עד 7 דקות. שמור על הוופלים המבושלים חמים בתנור או מכוסים בנייר כסף על צלחת בזמן שאתה מכין את הוופלים הנותרים.
מגישים עם סירופ מייפל, חמאה, סוכר או שימורי פירות.