קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

ויניגרט כרישה בגריל

ויניגרט כרישה בגריל
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, ו 30 שלם דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 69%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט כרישה ורדיצ'יו בגריל עם ויניגרט הדרים-אגוז, שליו צלוי, כרישה סבוכה וויניגרט תפוחי אדמה, ו צ'אר ארקטי עם סלט תפוחי אדמה-מורל וויניגרט כרישה.

הוראות

1
חתוך את הכרישה באורך של כ -7 סנטימטרים. פצל אותם לאורך עד 1 1/2 אינץ ' מקצה השורש, והשאיר את קצה השורש שלם. טבלו את הכרישה בקערת מים גדולה, תנו להם להשרות כדי לשחרר לכלוך או חול, למשך מספר דקות. הרם את הכרישה מהמים והשליך את המים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים כ-1 אינץ ' מים לסיר גדול, ומקימים בתוכו ספינת קיטור מתקפלת. מביאים את המים לרתיחה ומאדים את הכרישה, מכוסה, עד שהם פריכים-רכים, כ -6 דקות. הלם את הכרישה בקערת מי קרח ונקז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את הכרישה בקצוות השורש ומרוקנים אותם על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מעבירים את הכרישה לכלי רדוד.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5
מברישים את הכרישה בשמן הצמחי ובעבודה בקבוצות צולים אותם על אש בינונית עד שהם חרוכים ורכים, כ -4 דקות לכל צד. (ניתן להכין את הכרישה עד לנקודת 1 יום מראש ולשמור מכוסה ומצונן.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
בקערה מקציפים יחד את עשבי התיבול, הפלפל, הזיתים, החרדל והחומץ. תוך כדי הקצפה מוסיפים את השמן בזרם עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים את הוויניגרט על הכרישה והופכים אותם לציפוי אחיד. מרינדים במקרר לפחות 3 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
8
כשמוכנים להגשה, מסדרים את הכרישה על מגש ויוצקים מעל את כל הוויניגרט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
9
מקשטים בפלפל אדום, פטרוזיליה וביצה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה