זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, ו 30 שלם דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 69%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט כרישה ורדיצ'יו בגריל עם ויניגרט הדרים-אגוז, שליו צלוי, כרישה סבוכה וויניגרט תפוחי אדמה, ו צ'אר ארקטי עם סלט תפוחי אדמה-מורל וויניגרט כרישה.
הוראות
1
חתוך את הכרישה באורך של כ -7 סנטימטרים. פצל אותם לאורך עד 1 1/2 אינץ ' מקצה השורש, והשאיר את קצה השורש שלם. טבלו את הכרישה בקערת מים גדולה, תנו להם להשרות כדי לשחרר לכלוך או חול, למשך מספר דקות. הרם את הכרישה מהמים והשליך את המים.
יוצקים כ-1 אינץ ' מים לסיר גדול, ומקימים בתוכו ספינת קיטור מתקפלת. מביאים את המים לרתיחה ומאדים את הכרישה, מכוסה, עד שהם פריכים-רכים, כ -6 דקות. הלם את הכרישה בקערת מי קרח ונקז.
חותכים את הכרישה בקצוות השורש ומרוקנים אותם על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מעבירים את הכרישה לכלי רדוד.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5
מברישים את הכרישה בשמן הצמחי ובעבודה בקבוצות צולים אותם על אש בינונית עד שהם חרוכים ורכים, כ -4 דקות לכל צד. (ניתן להכין את הכרישה עד לנקודת 1 יום מראש ולשמור מכוסה ומצונן.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
6
בקערה מקציפים יחד את עשבי התיבול, הפלפל, הזיתים, החרדל והחומץ. תוך כדי הקצפה מוסיפים את השמן בזרם עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות