זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, ו 30 שלם דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 69%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט כרישה ורדיצ'יו בגריל עם ויניגרט הדרים-אגוז, שליו צלוי, כרישה סבוכה וויניגרט תפוחי אדמה, ו צ'אר ארקטי עם סלט תפוחי אדמה-מורל וויניגרט כרישה.
הוראות
1
חתוך את הכרישה באורך של כ -7 סנטימטרים. פצל אותם לאורך עד 1 1/2 אינץ ' מקצה השורש, והשאיר את קצה השורש שלם. טבלו את הכרישה בקערת מים גדולה, תנו להם להשרות כדי לשחרר לכלוך או חול, למשך מספר דקות. הרם את הכרישה מהמים והשליך את המים.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים כ-1 אינץ ' מים לסיר גדול, ומקימים בתוכו ספינת קיטור מתקפלת. מביאים את המים לרתיחה ומאדים את הכרישה, מכוסה, עד שהם פריכים-רכים, כ -6 דקות. הלם את הכרישה בקערת מי קרח ונקז.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים את הכרישה בקצוות השורש ומרוקנים אותם על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
מעבירים את הכרישה לכלי רדוד.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מברישים את הכרישה בשמן הצמחי ובעבודה בקבוצות צולים אותם על אש בינונית עד שהם חרוכים ורכים, כ -4 דקות לכל צד. (ניתן להכין את הכרישה עד לנקודת 1 יום מראש ולשמור מכוסה ומצונן.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
בקערה מקציפים יחד את עשבי התיבול, הפלפל, הזיתים, החרדל והחומץ. תוך כדי הקצפה מוסיפים את השמן בזרם עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים את הוויניגרט על הכרישה והופכים אותם לציפוי אחיד. מרינדים במקרר לפחות 3 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
כשמוכנים להגשה, מסדרים את הכרישה על מגש ויוצקים מעל את כל הוויניגרט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ