ויסקי וניל דלעת רול
מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו בורבון, תערובת עוגות, אגוז מוסקט טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-45 דקות. נסו וניל קינמון רול תינוק הולנדי עם תפוח בורבון קומפוט וזיגוג גבינת שמנת, עוגת דלעת וניל-בורבון, ו פנקייק דלעת עם סירופ מייפל וניל בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 375°f. קו 15x10x1-inch מחבת עם נייר שעווה; ספריי נייר עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, להכות ביצים עם להקציף עד רכות וצהוב בהיר, על 2 דקות.
מוסיפים דלעת, תערובת עוגה יבשה, קינמון ואגוז מוסקט; מערבבים עד בשילוב.
יוצקים את הבלילה למחבת, מתפשטים באופן שווה לפינות.
אופים 10 עד 14 דקות או עד מרכז מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מיד לשחרר עוגה מצדדים של מחבת ולהפוך במהופך על מגבת צלחת זרועים בנדיבות עם אבקת סוכר.
הסר מחבת נייר שעווה. בזהירות לגלגל את העוגה במגבת. מגניב לחלוטין על מתלה קירור, צד התפר למטה, על 1 שעה.
בקערה גדולה, לנצח את כל החומרים ציפוי עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד ציפוי הוא חלק ומפיץ.
בזהירות לפרוש עוגה מקורר ולהסיר מגבת.
מורחים כשני שלישים של הזיגוג על העוגה כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות.
להפשיל עוגה; בזהירות במקום על צלחת הגשה. פרוסט עם שאריות הציפוי. כיסוי; להכניס למקרר 4 שעות או עד סט.