וישיסואז קלאסי
וישיסואז קלאסי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בייקון, עירית, מרק עוף דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו וישיסואז, וישיסואז, ו וישיסואז (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולקלף תפוחי אדמה; לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, לשלב תפוחי אדמה, בצל, 2 3/4 מרק כוסות, ושרי. מביאים לרתיחה, להפחית חום, לכסות, ומבשלים עד תפוחי אדמה מחית בקלות, כ 20 דקות.
בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת תערובת תפוחי אדמה עד חלקה. חזור למחבת והוסף חצי-חצי. מרק צונן מהיר (קן מרק מלא במחבת במי קרח ומערבבים לעתים קרובות עד המרק הוא קריר, 15 עד 20 דקות), או לכסות ולקרר עד קר, לפחות 1 שעה או עד 1 יום. מערבבים יותר מרק אם עקביות דקה רצוי.
בינתיים, במחבת 8 עד 10 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים בייקון לעתים קרובות עד פריך, 4 עד 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות לנקז. זרוק טפטוף מחבת.
מרק מצקת לתוך קערות רחבות.
מפזרים באופן שווה עם בייקון וערית.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.