וניל-ג'ינג'ר & תה שחור בניחוח אגסים אסיאתיים
וניל-ג'ינג'ר & תה שחור בניחוח אגסים אסיה עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תמצית ונילן, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ SippitySup יש 5 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אגסים אסיאתיים עם תפוזון בטעם וניל, עוגת ריבס ווניל תות בריח Shortcakes בניחוח עם ג'ינג'ר קרם פרש, ו אגסים וניל עם גלידת ג'ינג'ר.
הוראות
להביא פרוסות ג ' ינג ' ר, תמצית וניל, סוכר, שקית תה שחורה ומים לרתיחה במחבת רוטב קטן. מנמיכים את התערובת לרתיחה ולתת לו להפחית על ידי כ 15%. בערך 30 דקות. אתה רוצה שזה יעבה קצת אבל לא יהפוך לסירופי.
הסר את הנוזל מהחום ולאפשר לו להתקרר כ -30 דקות.
חותכים כל רבע אגס לאורכו לתוך 4 פרוסות, ומניחים אותם בקערה גדולה.
יוצקים את תערובת וניל-ג ' ינג ' ר מקורר דרך מסננת ועל האגסים. מכסים את האגסים עם חתיכת ניילון לעטוף הניח ממש על גבי פני השטח של הנוזל, לחיצה לאורך הקצוות של הקערה כדי להשיג חותם הדוק.הזז את הקערה למקרר ל "ציד קר" לפחות שעה אחת, או עד שלוש days.To מגישים לחלק את האגסים בין ארבע קערות, כפית קצת הנוזל על גבי. מגישים עם עוגיות בסגנון וופל או עוגיות חמאה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.