טחון בקר ורמיצ'לי דורש כ-50 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-5 גרם חלבון, 7 גרם שומן ובסך הכל 187 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. תמורת 72 סנט למנה, מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב בתור תוספת לא יקרה. אם יש לכם גבינה אמריקאית, פלפל, פלפל קאיין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 24%, וזה לא כל כך יוצא דופן. מתכונים דומים: ורמיצ'לי עם עגבניות, זיתים וצלפים (Vermicelli alla puttanesca), בשר עשב לימון וייטנאמי עם ורמיצ'לי וקארי בקר בורמזי עם אטריות אורז ורמיצ'לי.
הוראות
1
במחבת גדולה, מקפיצים את הוורמיצ'לי בחמאה עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות Vermicelli, שבור לחתיכות של 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Vermicelli, שבור לחתיכות בגודל 2 אינץ'
2
להוסיף בשר בקר; מבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד. מערבבים את רוטב העגבניות, הסלרי, הבצל, התירס, הפלפל הירוק והתבלינים. מכסים ומבשלים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מסדרים מעל פרוסות גבינה. מבשלים, ללא כיסוי, עד שהגבינה נמסה, כ-5 דקות.