קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

זבגליונות אגוזי לוז קפואים

זבגליונות אגוזי לוז קפואים
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לך לחנות ותביא אגוזי לוז, קרם כפול, קפה נמס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו צידניות קפה אגוזי לוז קר, אייס רזה אגוזי לוז לאטה, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את כל מרכיבי הרוטב למחבת קטנה, להביא לרתיחה, לטאטא, ואז לתת לו להתקרר לחלוטין לרוטב משיי, מעובה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
דַק-דַק-
2
Whizz כל אבל 1 כף של האגוזים במעבד מזון קטן עד בסדר. מאוד גס לקצוץ את השאר, ולאחר מכן להפריש. מקציפים ברכות את השמנת עם 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
שים את שאר הסוכר למחבת, להוסיף 100 מ " ל מים, ואז לאט לחמם עד הסוכר מומס. להגביר את החום, להרתיח במשך 1 דקות, ואז להוריד את החום.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
קו שני אגני פודינג בודדים או ramekins עם סרט נצמדות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
שים את החלמונים ואת מרסלה לתוך קערה גדולה על מחבת של מים חמים, ואז לטאטא עד שהוא מתחיל להתעבות ולקבל קצף. שמור את המקצף פועל ולטפטף את סירופ הסוכר לתערובת. להמשיך להכות במשך כ 5 דקות עד התערובת היא עבה ומחזיק שביל. תוריד את החום, ולאחר מכן להקציף עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
6
מוסיפים את השמנת, מקציפים שוב, ואז מקפלים את אגוזי האדמה עם כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
אדווה חצי מהרוטב דרך התערובת, כף לתוך התבניות, ואז לקפל את הסרט נצמד מעל. להקפיא את התערובת הנותרת באמבטיה או לעשות מוגלה אישית יותר, אם אתה רוצה. להקפיא לפחות 4 שעות או לילה להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
הפעל על צלחות, אז תן ices לשבת במשך 10 דקות כדי לרכך קצת. לפזר על האגוזים הקצוצים, ואז לשפוך קצת רוטב מעל לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק