זבגליונות אגוזי לוז קפואים
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לך לחנות ותביא אגוזי לוז, קרם כפול, קפה נמס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו צידניות קפה אגוזי לוז קר, אייס רזה אגוזי לוז לאטה, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
שים את כל מרכיבי הרוטב למחבת קטנה, להביא לרתיחה, לטאטא, ואז לתת לו להתקרר לחלוטין לרוטב משיי, מעובה.
Whizz כל אבל 1 כף של האגוזים במעבד מזון קטן עד בסדר. מאוד גס לקצוץ את השאר, ולאחר מכן להפריש. מקציפים ברכות את השמנת עם 1 כף סוכר.
שים את שאר הסוכר למחבת, להוסיף 100 מ " ל מים, ואז לאט לחמם עד הסוכר מומס. להגביר את החום, להרתיח במשך 1 דקות, ואז להוריד את החום.
קו שני אגני פודינג בודדים או ramekins עם סרט נצמדות.
שים את החלמונים ואת מרסלה לתוך קערה גדולה על מחבת של מים חמים, ואז לטאטא עד שהוא מתחיל להתעבות ולקבל קצף. שמור את המקצף פועל ולטפטף את סירופ הסוכר לתערובת. להמשיך להכות במשך כ 5 דקות עד התערובת היא עבה ומחזיק שביל. תוריד את החום, ולאחר מכן להקציף עד מקורר.
מוסיפים את השמנת, מקציפים שוב, ואז מקפלים את אגוזי האדמה עם כף מתכת.
אדווה חצי מהרוטב דרך התערובת, כף לתוך התבניות, ואז לקפל את הסרט נצמד מעל. להקפיא את התערובת הנותרת באמבטיה או לעשות מוגלה אישית יותר, אם אתה רוצה. להקפיא לפחות 4 שעות או לילה להגדיר.
הפעל על צלחות, אז תן ices לשבת במשך 10 דקות כדי לרכך קצת. לפזר על האגוזים הקצוצים, ואז לשפוך קצת רוטב מעל לשרת.