קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

זבגליונות אגוזי לוז קפואים

זבגליונות אגוזי לוז קפואים
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לך לחנות ותביא אגוזי לוז, קרם כפול, קפה נמס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו צידניות קפה אגוזי לוז קר, אייס רזה אגוזי לוז לאטה, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את כל מרכיבי הרוטב למחבת קטנה, להביא לרתיחה, לטאטא, ואז לתת לו להתקרר לחלוטין לרוטב משיי, מעובה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
Whizz כל אבל 1 כף של האגוזים במעבד מזון קטן עד בסדר. מאוד גס לקצוץ את השאר, ולאחר מכן להפריש. מקציפים ברכות את השמנת עם 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
שים את שאר הסוכר למחבת, להוסיף 100 מ " ל מים, ואז לאט לחמם עד הסוכר מומס. להגביר את החום, להרתיח במשך 1 דקות, ואז להוריד את החום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
קו שני אגני פודינג בודדים או ramekins עם סרט נצמדות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
שים את החלמונים ואת מרסלה לתוך קערה גדולה על מחבת של מים חמים, ואז לטאטא עד שהוא מתחיל להתעבות ולקבל קצף. שמור את המקצף פועל ולטפטף את סירופ הסוכר לתערובת. להמשיך להכות במשך כ 5 דקות עד התערובת היא עבה ומחזיק שביל. תוריד את החום, ולאחר מכן להקציף עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את השמנת, מקציפים שוב, ואז מקפלים את אגוזי האדמה עם כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
אדווה חצי מהרוטב דרך התערובת, כף לתוך התבניות, ואז לקפל את הסרט נצמד מעל. להקפיא את התערובת הנותרת באמבטיה או לעשות מוגלה אישית יותר, אם אתה רוצה. להקפיא לפחות 4 שעות או לילה להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
הפעל על צלחות, אז תן ices לשבת במשך 10 דקות כדי לרכך קצת. לפזר על האגוזים הקצוצים, ואז לשפוך קצת רוטב מעל לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק