זה לא לחם תירס יאנקי.
זה לא לחם תירס יאנקי יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 550 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. אם יש לכם טפטוף בייקון, אבקת אפייה, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: לחם תירס יאנקי, עוף צלוי דרומי של יאנקי גירל עם מלית לחם תירס, ו צלי קדרה ינקי.
הוראות
מקום 1 כף בייקון טפטוף 6 1/2 אינץ 'לודג' ברזל יצוק מחבת; מקום מחבת בתנור בזמן שהוא מתחמם ל 42
לטאטא יחד את קמח התירס, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה.
לטאטא יחד את הביצה, חלב חמאה, ונשאר 1 כף בייקון טפטוף בקערה בינונית.
מוסיף את החומרים יבשים לתערובת החמאה ומערבבים רק עד בשילוב. (התערובת צריכה לשפוך כמו בלילת פנקייק; אם לא, להוסיף קצת יותר חלב חמאה.)
יוצקים את הבלילה למחבת החמה.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב כהה, 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.