זוקיני גראטן מואר
זוקיני גראטן מואר עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 412 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, קרם פרש, פטרוזיליה עלה שטוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: לחם זוקיני מואר, לחם זוקיני, מואר, ו קישואים ותבשיל קישואים (מואר).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז ולחמם מראש את התנור ל 204°. במחבת בינונית, להמיס 1 כף חמאה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את השאלוט, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 2 דקות.
מוסיף את השום, ומבשל עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מוסיפים את היין, מביאים את התערובת עד לרתיחה, ואז מוסיפים את קרם fraîche. מערבבים עד נמס, ואז להסיר מן החום.
בקערה גדולה מוסיפים את הקישואים, הקורנית, המנטה והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים את שאלוט ותערובת היין. לזרוק היטב ולמקם בתבנית אפייה מלבנית משומנת קל 9 על ידי 13 אינץ'. בקערה אחרת, לשלב את הפירורים, אגוזי מלך, גבינה, ונותר 1/2 כפות חמאה עם קצות האצבעות עד התערובת מתפוררת. מתבלים במלח ופלפל, ומתפשטים באופן שווה על הקישואים.
טפטוף קל עם שמן זית (אם משתמשים) ולכסות את תבנית האפייה בנייר כסף.
מניחים את תבנית האפייה על תבנית אפייה, מעבירים לתנור, ואז מורידים לתנור ל-375 ° F.
אופים, מכוסה, במשך 1 שעה ו 15 דקות.
הסר רדיד, ואופים חשופים עד הציפוי הוא חום זהוב פריך, 5 עד 10 דקות.
העברה למתלה קירור ולתת מגניב 5 דקות לפני ההגשה.