פלפלים מרוסקים-בשר בקר מצופה בטנדרלוין
פלפלים מצופה במרינדה בשר טנדרלוין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 646 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב חם, שמן זית, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טנדרלוין בקר מצופה פלפל, טנדרלוין בקר מצופה פלפל, ו טנדרלוין בקר מצופה פלפל עם מרמלדת קומקווט (מתכונים דומים).
הוראות
שלב יציאה דרך עלה דפנה בצלחת רדודה או שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה גדולה.
מניחים tenderloin במרינדה. כיסוי או חותם, פונה למעיל. להירגע 8 שעות, להסתובב מדי פעם.
הסר בשר מן המרינדה, הזמנת מרינדה. לחץ פלפל לתוך בשר בקר.
מניחים בשר בקר על מתלה מצופה בתרסיס בישול ירקות במחבת.
להביא מרינדה שמורה לרתיחה מתגלגלת בסיר קטן; להפחית חום ומבשל 3 דקות. להשליך עלה דפנה.
אופים ב 425, basting 3 או 4 פעמים עם מרינדה שמורה, במשך 45 עד 55 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושם 145 עבור בינוני נדיר.