זוקיני פסטו טארט
זוקיני פסטו טארט דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 672 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לחם כפרי, קישואים, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. נסו זוקיני פסטו טארט, קישואים, עגבניות ופסטו טארט, ו עוגת עוף פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 218°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול או לרסס קלות עם ספריי בישול.
בצק פתוח על גיליון עוגיות.
מורחים פסטו באופן שווה על פני הבצק. מסדרים פרוסות קישואים, חופפים מעט, מעל פסטו. למעלה עם גבינה.
טפטוף בשמן. מפזרים מעט מלח ופלפל.
אופים 15 עד 20 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת.