זיטי אפוי וירקות קיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל זיטי אפוי וירקות הקיץ. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 284 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 40 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, גבינת מוצרלה חלקית, בזיליקום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. , שהוא מוצק. נסו זיטי אפוי וירקות קיץ, ירקות קיץ בגריל, ו ירקות קיץ בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סקווש, קישואים ובצל; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים עגבניות ושום; לטגן 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים פסטה, 1/2 מוצרלה כוס, עשבי תיבול, 1/2 מלח כפית, ופלפל.
מערבבים ריקוטה, מלח שנותר, וביצה. מערבבים לתוך תערובת פסטה. כפית לתוך זכוכית מרובעת 8 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול; מפזרים מוצרלה הנותרים.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מבעבע משחימים.