זיטי אפוי יווני (Pastitsio) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך אורגנו, עגבניות, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו זיטי אפוי יווני, פסטיטסיו יווני, ו פסטיטסיו יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
להוסיף שום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים כבש ובשר; מבשלים 4 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
אפונה קלופה, לא חובה
6
מוסיפים עגבניות, אורגנו, 1/2 מלח כפית, וקינמון; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום לנמוך, ולבשל 20 דקות, ערבוב מדי פעם וריסוק עם מרית או צד שטוח של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
הסר מהחום; להפריש.
8
בזמן שהרוטב מבשל, ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים קמח, ערבוב עם מקצף. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים 1/2 כוס חלב, ערבוב עם מקצף עד חלקה. בהדרגה להוסיף 2 חלב 2 1/2 כוסות הנותרים 1/2 כפית מלח, ערבוב עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים 1 דקה או עד עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף חלב חם לביצים, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים בגבינה 1/2 כוס. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
לבשל פסטה במים רותחים 9 דקות או עד אל דנטה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום