זיטי אפוי יווני (Pastitsio)
זיטי אפוי יווני (Pastitsio) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך אורגנו, עגבניות, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו זיטי אפוי יווני, פסטיטסיו יווני, ו פסטיטסיו יווני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים כבש ובשר; מבשלים 4 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים עגבניות, אורגנו, 1/2 מלח כפית, וקינמון; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום לנמוך, ולבשל 20 דקות, ערבוב מדי פעם וריסוק עם מרית או צד שטוח של כף עץ.
בזמן שהרוטב מבשל, ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים קמח, ערבוב עם מקצף. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 1/2 כוס חלב, ערבוב עם מקצף עד חלקה. בהדרגה להוסיף 2 חלב 2 1/2 כוסות הנותרים 1/2 כפית מלח, ערבוב עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים 1 דקה או עד עבה מעט.
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף חלב חם לביצים, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים בגבינה 1/2 כוס. תתחמם.
לבשל פסטה במים רותחים 9 דקות או עד אל דנטה, השמטת מלח ושומן.
ניקוז. מערבבים 3 כוסות פסטה ברוטב עגבניות; מערבבים 3 כוסות פסטה ברוטב לבן.
כפית פסטה ברוטב עגבניות לתוך זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. למעלה עם פסטה לבנה רטובה, מתפשטת באופן שווה.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה ופירורי לחם.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מבעבע.
תן לעמוד 5 דקות; מפזרים עלי אורגנו, אם תרצה בכך.