זיטי אפוי עם ירקות ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל זיטי אפוי עם ירקות ופטריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו פלפל, פטריות כפתורים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה אדיר. נסו זיטי אפוי עם פטריות, פלפלים ופרמזן, זיטי עם מחבת-ירקות שורש קלוי, ו זיטי עם מחבת-ירקות שורש קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופלפלים, ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים פטריות ושום; מטוגנים 2 דקות. מערבבים בזיליקום, מלח, פלפל שחור, עגבניות ורוטב עגבניות, ומביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 5 דקות או עד עבה מעט. מערבבים בתרד; לבשל 1 דקה או עד wilts תרד. מערבבים בפסטה. כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול. מנה עם ריקוטה.
מכסים ואופים ב 375 במשך 20 דקות. לחשוף; מפזרים פרמזן.
אופים 5 דקות נוספות או עד השחמה קלה.
הערה: כדי לעשות קדימה, להרכיב תבשיל לפי ההוראות. מכסים ומקררים בין לילה.
בואו לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר, ואופים לפי ההוראות.