זיטי יווני
זיטי יווני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 399 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך אורגנו, מלח, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכונים דומים: זיטי אפוי יווני, זיטי אפוי יווני (Pastitsio), ו זיטי עם דלעת: זיטי אלה זוקה.
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים את מרק העוף ואת אורגנו עד 1/2 כוס נוזל נשאר במחבת, כ 4 דקות. מערבבים בקוביות העוף, מכסים את המחבת ומסירים אותה מהחום.
בואו קיטור העוף במרק החם עד שזה עתה נעשה, על 8 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את זיטי עד שזה עתה נעשה, על 13 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים אותה בתערובת העוף, הפטה, מיץ לימון, מלח, פלפל ופטרוזיליה. מערבבים עד הגבינה נמסה לחלוטין. תזרקו פנימה את עגבניות הדובדבן.
המלצת יין: החומציות של גבינת הפטה ומיץ הלימון בצלחת זו יעבדו בצורה הטובה ביותר עם יין אדום קל, פירותי, פשוט ללגום. אם אתה מרגיש הרפתקן, נסה אחד יווני כמו Demestica.