זינפנדל-צלעות בקר צלויות עם רוזמרין-גזר לבן פירה
צלעות בקר צלויות Zinfandel עם מחית רוזמרין-גזר לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 988 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 74 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם קוביות גזר, חמאה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. נסו צלעות חזיר צלויות של זינפנדל, זינפנדל-צלעות בקר צלויות, ו זינפנדל-צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. ממיסים חמאה 1tablespoon בעציץ תנור גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים ribswith מלח גס ופלפל.
הוסף שכבה אחת potin ו sauté עד חום בכל הצדדים, על 10 דקות.
מעבירים צלעות לקערה גדולה.
מוסיפים בצל; מטוגנים עד חום, על6 דקות.
הוסף גזר לבן; sauté untilbeginning לצבע, על 6 דקות.
מערבבים ingarlic, אז רוזמרין.
מוסיפים יין ומרק; מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה.
להחזיר צלעות וכל juicesto שהצטברסיר, הסדרת שכבה אחת. תביא tosimmer; לכסות ולמקם בתנור. Braise untilribs הם מאוד רך, על 2 1/2 שעות.
באמצעות מלקחיים, להעביר צלעות כדי לנקות קערה.שומן כפית ממיצי פאן. מרתיחים מיצים עד שרק מתחיל להתעבות, על 10 דקות.
מערבבים 1 כף חמאה וקמח בקערה כדי להדביק חלקה.
להקציף לתוך קומקום מיצים; ומבשלים עד מעובה מספיק כדי לצוף, על 5 דקות יותר. עונת gravywith מלח ופלפל גס. להחזיר צלעות topot; רוטב כפית מעל. לעשות קדימה: יכול bemade 2 ימים קדימה. צ ' יל חשף untilcold, ואז לכסות ולשמור מקורר. לחמם מחדש חום נמוך לפני ההגשה.
מבשלים תפוחי אדמה ו גזר לגזר לגזר דין בסיר גדול של מים מלוחים רותחים untiltender, כ 15 דקות.
בינתיים, להביא חלב, חמאה, androsemary כדי להתבשל בסיר קטן.
מסננים תערובת תפוחי אדמה ולחזור לסיר.מערבבים בקצרה על חום בינוני כדי להתאדותלחות חסרת לחות.
להוסיף תערובת חלב mashwell. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להעביר צלעות קצרות ורוטב לגדולמגיש קערה.
מגישים צלעות קצרות עם תפוחי אדמה שטופים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה