תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל אמליה איטלקי ממולא זיתים. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 100 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם מים, שמן זית, מחית עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו זיתים מוקפצים איטלקיים, זיתים מטוגנים איטלקיים, ו עוף עם צלפים וזיתים איטלקיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים סלרי, בצל ושום בשמן חם עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
סלרי
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים חזיר ועוף ומבשלים 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
חזיר
3
מערבבים רסק עגבניות ורסק עגבניות עם 1 כוס מים, ומוסיפים לתערובת בשר. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 2 שעות, או עד חזיר ועוף נופלים מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
מחית עגבניות
בשר
מים
עצם
חזיר
4
הסר בשר מן הסיר כדי להתקרר, ולהגדיר רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
בינתיים, להסיר בורות זית באמצעות כלי pitting זית מיוחד. לעשות חריץ בצד אחד של כל זית גדול מספיק כדי להכניס מלית.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
זיתים
6
לאחר התקרר, להסיר בשר חזיר ועוף מן העצמות, ואת בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
בשר עוף
בשר טחון
חזיר
7
מערבבים יחד עם 2 ביצים מכות, גבינת פרמזן, אגוז מוסקט טחון, גרידת לימון, ו 1/4 כוס רוטב שמורות. השתמש פחות או יותר רוטב לפי הצורך, כך תערובת הבשר לחה, אבל לא רטוב מדי.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
מוסקט
גרידת לימון
רוטב
ביצה
בשר
8
מלא כל זית עם מספיק מלית כך כמות קטנה הוא דוחף מתוך החריץ. טובלים כל זית ממולא בקמח, ואז ביצה מוכה, ואז פירורי לחם. זיתים ממולאים עשויים להיות קפואים במיכל אטום לאוויר בשלב זה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
זיתים
פירורי לחם
מילוי
קמח לכל מטרה
רצועת קליפת לימון
ביצה
9
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
10
מטגנים זיתים בשמן חם במשך כ 3 דקות, או עד חום זהוב בצד החיצוני.