זמן למשקה: בישופ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל זמן למשקה: בישוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 68 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קוניאק, ג'ינג'ר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו זמן למשקה: מאי טאי, זמן למשקה: פרד ג'ין-ג' ין, ו זמן למשקה: המתאבן מס ' 4 (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את התפוז ולנקב את העור עם שיני, עוזב את ניצנים בולטים מן העור הכתום. המשך עד כתום משובץ היטב עם ציפורן.
מניחים את התפוז על צלחת אפייה ואופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות עד שהעור קלוי קלות, 60 עד 90 דקות.
מחממים את היציאה והמים בסיר עד שמתבשלים בעדינות. מערבבים בסוכר ותבלינים.
חותכים את התפוז לפרוסות ומוסיפים אותו ואת המיץ שלו למחבת הנמל (או שאתה יכול לקבל מפואר ולשים את כל זה בקערה מחוממת) יחד עם קוניאק, אם באמצעות. מערבבים ומגישים.