זנב-שור מטובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל זנב שור מטוגן. מנה אחת מכילה 2038 קלוריות, 170 גרם חלבון ו 100 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם דמי-glace, חמאה, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. נסו שוורי יין מטוגנים, זנב-שור מטובל ביין אדום, ו זנב-שור מטובל עם ירקות סיניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן קנולה מעל בינוני גבוה בסיר גדול.
מוסיפים בצל ושום וקמח עד הבצלים מתחילים להפוך שקופים. בזמן שהם מבשלים, מתבלים את הקמח במלח ופלפל ומצפים את זנב השור, ומאפשרים לכל קמח עודף ליפול. לצרוב את שור על שני הצדדים בסיר עם בצל ושום, ולאחר מכן להסיר אותם מגש השירות. דה-זיגוג המחבת עם היין האדום.
לטאטא demi-glace ורסק עגבניות ולהוסיף עלה דפנה, פטרוזיליה ותימין. מנמיכים את החום ומחזירים זנב-שור לסיר. לכסות ולתת להתבשל עד הבשר רך (זה צריך בקלות ליפול מן העצם), על 3 שעות.
הסר זנב שור לצלחת, לכסות, ולתת לנוח במקום חם. מסננים צמות נוזל לסיר אחר כדי להפוך אותו לרוטב. כפית את כל שומן עודף שעשוי להיות על פני השטח. הגבירו את החום, ואפשרו לנוזל הצלייה להצטמצם בחצי עד שני שלישים.
שלב את החומרים גרמולטה ולהניח בצד.
בעוד הרוטב מצטמצם, להכין את הלחם הצרפתי קלוי. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מברישים את שמן הזית על הלחם ומפזרים אבקת שום. טוסט קל בתנור.
הסר את הרוטב המופחת מהחום וקצף בחמאה. רוטב כפית מעל זנב שור ולמעלה עם כמות קטנה של גרמולטה.
מגישים עם לחם שום צרפתי קלוי.