קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

טרוטת עין-הקשת מטוגנת עם פקאן וחמאה חומה ונשר שוויצרי עם חומץ סראנו צ'ילה

טרוטת עין-הקשת מטוגנת עם פקאן וחמאה חומה ונשר שוויצרי עם חומץ סראנו צ'ילה
אם יש לך טרוטה קשת, ביצים, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה יוצא מן הכלל. נסו טרוטת עין-הקשת עם שעועית ירוקה, צלפים, לימון וחמאה חומה, פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה, ו צ'ארד מאלפטי שוויצרי עם חמאה חומה מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קמח אורז בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח אורזקמח אורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים ביצים וחלב בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים קמח תירס בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
פתח וחתוך את הטרוטה, באלכסון, לתוך 2 פילה. מתבלים הן את הבשר והן את העור של הפילה במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז טובלים כל פילה בקמח אורז, ואז תערובת ביצים, ואז קמח תירס. חזור עם דגי טרוטה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח אורזקמח אורז
קמח תירסקמח תירס
פורלפורל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
6
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
לטגן 4 פילה בכל פעם עד חום זהוב משני הצדדים. חזור עם השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
8
מעבירים לתבנית אפייה גדולה וחוזרים עם שאר 2 הטרוטות.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מניחים בתנור ואופים במשך 5 עד 6 דקות עד רק מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
גרידה ומיץ הן לימונים, הזמנת בנפרד את ההתלהבות ואת המיץ. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
מיץמיץ
11
בעוד הטרוטה מתבשלת, ממיסים את החמאה במחבת לא דביקה על חום בינוני-גבוה. צופה בזהירות והורדת החום במידת הצורך, לאפשר את החמאה קצף ולהפוך חום זהוב. מיד להוסיף את מיץ לימון, גרידה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
בעוד החמאה היא עדיין קצף, להוסיף את פקאן ופטרוזיליה. אל תאפשר את החמאה לשרוף או שזה יהיה שמיש.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
13
מניחים 2 פילה על כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב ושופכים את החמאה פקאן-חום מעל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
14
לשרת לצד
15
צ 'ארד שוויצרי מוקפץ עם בצל אדום וחומץ צ' ילה סראנו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סראנופלפל סראנו
Chard שוויצריChard שוויצרי
בצל אדוםבצל אדום
חומץחומץ
16
דמעה עלי סלק שוויצרי מגבעולים לבנים עבים, להשליך את הגבעולים קוצצים גס עלים, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
17
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום זהוב ושומן כפי שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
19
הסר בייקון לצלחת עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
20
מוסיפים את הבצל ומבשלים בשומן שניתנו עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
21
מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
22
מוסיפים את chard שוויצרי, מתבלים עם מלח ופלפל ומערבבים כדי מעיל את העלים בשומן. מבשלים עד העלים נבלו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
Chard שוויצריChard שוויצרי
23
תוסיף את הבייקון למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
24
מוסיפים את החומץ וממשיכים לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
25
מגישים עם חומץ נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
26
להביא צ ' ילי, חומץ, וכפית מלח לרתיחה בסיר שאינו מגיב בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
27
הסר מהחום, לשפוך לתוך קערה, לכסות ולתת תלול לפחות 2 שעות או לילה בטמפרטורת החדר. מסננים דרך מסננת בסדר לתוך קערה או צנצנת זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, חתוך לקוביות קטנותבייקון, חתוך לקוביות קטנות3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה דק עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה דק עלים שטוחים2ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר2לימוניםלימונים3(חוֹרֶף)2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו6(חוֹרֶף)שמן צמחי או בוטניםשמן צמחי או בוטנים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאנים קצוצים דקפקאנים קצוצים דק907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כל אחת) טרוטת עין-הקשת כולה, מדורגת ומעוכהכל אחת) טרוטת עין-הקשת כולה, מדורגת ומעוכה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, חצוי דק פרוסבצל אדום, חצוי דק פרוס4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח אורזקמח אורז4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרי, לפי הטעםמלח ופלפל טחון טרי, לפי הטעם4סראנו צ'יילס, קצוץ גססראנו צ'יילס, קצוץ גס1קילוגרםChard שוויצריChard שוויצרי2מקלותחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח תירס לבןקמח תירס לבן4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.