טרוטת עין-הקשת מטוגנת עם פקאן וחמאה חומה ונשר שוויצרי עם חומץ סראנו צ'ילה
אם יש לך טרוטה קשת, ביצים, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה יוצא מן הכלל. נסו טרוטת עין-הקשת עם שעועית ירוקה, צלפים, לימון וחמאה חומה, פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה, ו צ'ארד מאלפטי שוויצרי עם חמאה חומה מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים קמח אורז בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח אורז
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים ביצים וחלב בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים קמח תירס בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח תירס
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
פתח וחתוך את הטרוטה, באלכסון, לתוך 2 פילה. מתבלים הן את הבשר והן את העור של הפילה במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז טובלים כל פילה בקמח אורז, ואז תערובת ביצים, ואז קמח תירס. חזור עם דגי טרוטה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח אורז
קמח תירס
פורל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
6
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
לטגן 4 פילה בכל פעם עד חום זהוב משני הצדדים. חזור עם השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
8
מעבירים לתבנית אפייה גדולה וחוזרים עם שאר 2 הטרוטות.
מרכיבים שתצטרך
פורל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
מניחים בתנור ואופים במשך 5 עד 6 דקות עד רק מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
גרידה ומיץ הן לימונים, הזמנת בנפרד את ההתלהבות ואת המיץ. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לימון
מיץ
11
בעוד הטרוטה מתבשלת, ממיסים את החמאה במחבת לא דביקה על חום בינוני-גבוה. צופה בזהירות והורדת החום במידת הצורך, לאפשר את החמאה קצף ולהפוך חום זהוב. מיד להוסיף את מיץ לימון, גרידה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
חמאה
פורל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
בעוד החמאה היא עדיין קצף, להוסיף את פקאן ופטרוזיליה. אל תאפשר את החמאה לשרוף או שזה יהיה שמיש.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
חמאה
פקאנים
13
מניחים 2 פילה על כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב ושופכים את החמאה פקאן-חום מעל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פקאנים
14
לשרת לצד
15
צ 'ארד שוויצרי מוקפץ עם בצל אדום וחומץ צ' ילה סראנו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סראנו
Chard שוויצרי
בצל אדום
חומץ
16
דמעה עלי סלק שוויצרי מגבעולים לבנים עבים, להשליך את הגבעולים קוצצים גס עלים, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
17
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
18
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום זהוב ושומן כפי שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
19
הסר בייקון לצלחת עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
20
מוסיפים את הבצל ומבשלים בשומן שניתנו עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
21
מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שום
22
מוסיפים את chard שוויצרי, מתבלים עם מלח ופלפל ומערבבים כדי מעיל את העלים בשומן. מבשלים עד העלים נבלו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Chard שוויצרי
23
תוסיף את הבייקון למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
24
מוסיפים את החומץ וממשיכים לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
25
מגישים עם חומץ נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
26
להביא צ ' ילי, חומץ, וכפית מלח לרתיחה בסיר שאינו מגיב בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
פלפל צ ' ילי
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
27
הסר מהחום, לשפוך לתוך קערה, לכסות ולתת תלול לפחות 2 שעות או לילה בטמפרטורת החדר. מסננים דרך מסננת בסדר לתוך קערה או צנצנת זכוכית.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.