קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

זנגביל ג'ק-O' -פנסים

זנגביל ג'ק-O' -פנסים
אם יש לך סודה לשתיה, מיץ לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: זנגביל ג'ק-O' -פנסים, פופקורן פנסים, ו פנסים מתוקים..

הוראות

1
הכה יחד את קיצור, סוכרים והביצה עד רכות. מוסיפים את המולסה. מנפים יחד את הקמח, התבלינים, סודה לשתייה ומלח, ומתמזגים בתערובת הסוכר. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים במשך 3-4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קיצורקיצור
מולסהמולסה
תבליניםתבלינים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
כאשר מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 325 מעלות F. זהו בצק רך, אז לעבוד במהירות כדי לגלגל את הבצק 1/4 אינץ ' עבה על משטח מקומח קלות לגזור צורות דלעת באמצעות חותך עוגיות דלעת, או ביד חופשית באמצעות סכין קטנה. אם אתם חותכים את הדלעות שלכם ביד חופשית, אל תעשו את הגבעול דק מדי או שהוא יישבר לאחר האפייה. השתמש במרית כדי להרים את הדלעות על גבי גיליונות אפייה משומנים קלות לאפות במשך כ 10 דקות. אל תיקח יותר מדי. מגניב לחלוטין על מדפים תיל לפני לקשט.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
חותך עוגיותחותך עוגיות
תנורתנור
מריתמרית
סכיןסכין
3
כדי לקשט את הדלעות, לשים בצד 1/3 כוס של הדובדבן המלכותי וצבע אותו ירוק. צבע את הדובדבן הנותר כתום על ידי מיזוג בצבעי מאכל אדומים וצהובים. (התחל עם 5 טיפות של אדום 6 טיפות של צהוב ולהוסיף יותר צביעה לפי הצורך כדי להפוך את הצבע אינטנסיבי יותר.)
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון צהובצבע מזון צהוב
דלעתדלעת
כתוםכתום
ציפויציפוי
4
מורחים ציפוי כתום על הדלעת, הימנעות הגבעול. אפשר להגדיר, ולאחר מכן להשתמש קיסם כדי למרוח ציפוי ירוק על הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
דלעתדלעת
כתוםכתום
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
5
אתה יכול ללחוץ על תירס ממתקים או שוקולד צ ' יפס כדי לעשות פרצוף על כל דלעת, או שאתה יכול צינור פנים על עם שוקולד נמס באמצעות השיטה הבאה. ממיסים 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס במיקרוגל בקערה חסינת חום במשך 1 דקות. השבבים עשויים להיראות ללא הפרעה, אבל מערבבים אותם עם כפית כדי לראות אם הם למעשה התרככו לפני שהכניסו אותם לעוד דקה, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
סוכריות תירססוכריות תירס
שוקולדשוקולד
דלעתדלעת
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
6
כף השוקולד נמס לתוך תיק רוכסן נעילה. לאטום את התיק, לחיצה על כל אוויר. השתמש קיסם לעשות חור זעיר מאוד בפינה אחת של התיק כדי לשחרר זרם דק של שוקולד. עיני צינור ואפים וגרגרים משוננים לפי הצורך. אפשר לשוקולד להגדיר לפני הערמת העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
7
עם מקצף או מערבל עומד, מקציפים את ביצה לבן ומיץ לימון עד מקציף. במהירות בינונית, להכות את הסוכר ' ממתקים, קצת בכל פעם, עד התערובת עבה אבל עדיין נוזלי מספיק כדי לנצח. לאחר מכן הכה על גבוה עד התערובת היא עבה ומבריק, על 3 דקות. מכסים את פני השטח בניילון נצמד בזמן ההמתנה להשתמש בו. הדובדבן המלכותי יהיה להגדיר גימור מוצק, מבריק כאשר מוחל על עוגייה. הציפוי יכול להיות מאוחסן, מכוסה היטב, במקרר עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ לימוןמיץ לימון
חלבוניםחלבונים
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
בלנדרבלנדר