קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

זנגביל מצליפה

זנגביל מצליפה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: זנגביל מצליפה, זנגביל מצליפה, ו זנגביל מצליפה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בקערת ערבוב בינונית לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, זנגביל, הל, ציפורן ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את הסוכר והחמאה החומים לתוך הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה והכה במהירות נמוכה עד אור ורך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את המולסה, ביצה וג ' ינג ' ר טרי ומכים על בינוני במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
(קיבלר)(קיבלר)
5
מוסיפים את הג ' ינג ' ר גבישי באמצעות מרית גומי, מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מוסיפים את החומרים היבשים לחלחלים ומערבבים עד לשלב טוב. עם סקופ בגודל 2-כפית, זרוק את הבצק על קלף מרופד חצי מחבת כ 2-אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 12 דקות עבור עוגיות לעיסה מעט או 15 דקות עבור עוגיות חדות יותר. סובב את המחבת באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר מהתנור ולאפשר את העוגיות להישאר על מחבת הסדין במשך 30 שניות לפני העברת מתלה חוט להתקרר לחלוטין. חזור עם כל הבצק. לאחסן במיכל אטום במשך 10 ימים. אם תרצה, אתה יכול לגרוף ולהקפיא את בצק העוגיות על מחבת סדין ולאחר קפוא, מקום בשקית resealable לאחסן.
מרכיבים שתצטרך
כתום וצהוב משחת צבע מאכלכתום וצהוב משחת צבע מאכל
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים ישירות מהמקפיא כמו לעיל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן