זנגביל מצליפה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: זנגביל מצליפה, זנגביל מצליפה, ו זנגביל מצליפה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בקערת ערבוב בינונית לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, זנגביל, הל, ציפורן ומלח.
מניחים את הסוכר והחמאה החומים לתוך הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה והכה במהירות נמוכה עד אור ורך, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את המולסה, ביצה וג ' ינג ' ר טרי ומכים על בינוני במשך 1 דקה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר גבישי באמצעות מרית גומי, מערבבים לשלב.
מוסיפים את החומרים היבשים לחלחלים ומערבבים עד לשלב טוב. עם סקופ בגודל 2-כפית, זרוק את הבצק על קלף מרופד חצי מחבת כ 2-אינץ ' זה מזה.
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 12 דקות עבור עוגיות לעיסה מעט או 15 דקות עבור עוגיות חדות יותר. סובב את המחבת באמצע הבישול.
הסר מהתנור ולאפשר את העוגיות להישאר על מחבת הסדין במשך 30 שניות לפני העברת מתלה חוט להתקרר לחלוטין. חזור עם כל הבצק. לאחסן במיכל אטום במשך 10 ימים. אם תרצה, אתה יכול לגרוף ולהקפיא את בצק העוגיות על מחבת סדין ולאחר קפוא, מקום בשקית resealable לאחסן.
אופים ישירות מהמקפיא כמו לעיל.