זנגוויל עם רוטב סוכר חום
זנגוויל עם רוטב סוכר חום לוקח מסביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה מושלם עבור חג המולד. זה עובד היטב כתוספת משתלמת מאוד. ראש לחנות לאסוף מלח, זנגביל הקרקע, קיצור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מדהים ציון של 19%. מתכונים דומים: עוגת סוכר חום עם רוטב סוכר חום חמאתי, קאפקייקס ג'ינג'ר שוקולד עם קרם חמאה סוכר חום, ו רולינג סטונס קאפקייק סוכר חום עם מילוי פודינג קוקוס, ציפוי רום מתובל וסוכר חום סדוק שביר.
הוראות
בקערה גדולה קיצור שמנת, סוכר חום עד שהוא בהיר ואוורירי. מקציפים מולסה וביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, הג ' ינג ' ר והמלח; מוסיפים לתערובת המולסה לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה עגולה.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
לרוטב, בסיר קטן, שלבו את הסוכר החום, עמילן התירס, המים והחומץ; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים חמאה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה וניל.