זנגוויל עם רוטב צימוקים הוא הר ד ' אובר שמגיש 80. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה מושלם עבור חג המולד. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קיצור, סודה לשתייה, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רוטב צימוקים אננס, רוטב אנצ'ו-צימוקים, ו רוטב צימוקים רום.
הוראות
1
בקערה גדולה מאוד, קרם את הקיצור והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים מולסה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
שלב קמח, קינמון, אבקת אפייה, ג ' ינג ' ר, סודה לשתייה ומלח; הוסף לתערובת מוקרמת לסירוגין עם מים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-40 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מגניב על מתלים תיל.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
לרוטב, בתנור הולנדי, שלבו את הסוכרים, הקמח והמלח. מערבבים בהדרגה מים. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. הפחיתו את החום; להוסיף צימוקים. מבשלים במשך 10 דקות או עד שהצימוקים שמנמנים, תוך ערבוב מדי פעם.
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מועמד רנרד ברוט. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.